HITNA POMOĆ IMALA PUNE RUKE POSLA Muškarac na trotinetu izazvao sudar, mladić izboden nožem, pijani biciklista teško povređen u nesreći
Alo/M. Š.

Muškarac teško povređen nakon što je trotinetom udario u vozilo na Voždovcu. Tokom noći došlo je i do tuče, mlađi muškarac uboden je nožem.

U 22.54 u ulici Vojvode Sime Popovića kod broja 2, muškarac star 30 godina udario je električnim trotinetom u vozilo i sa teškim telesnim povredama prebačen je na reanimaciju u Urgentni centar, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

U toku noći bilo je incidenata sa povređivanjem, a primetan je i porast broja kovid pacijenata.

U 02.38, u ulici Borislava Pekića 17, u tuči došlo je do ubadanja nožem gde je muškarac star 22 godine povređen i prebačen je na VMA.

Pukovnik doc. dr Milanko Milojević, glavni dežurni hirurg na VMA, rekao je za RTS da je tokom noći i jedan biciklista teško povređen u saobraćajnoj nesreći.

On je imao 4,8 promila alkohola u krvi i zbrinut je na VMA.

Noćas je dežuralo 20 ekipa Hitne pomoći, a bilo je ukupno 91 poziv i 13 intervencija na javnim mestima.

Bilo je i 20 interkliničkih transporta kovid pacijenata i 11 dovoza do Infektivne klinike i Zemunske bolnice, koja je ponovo u kovid sistemu, i njihov broj je u porastu.

U većem broju su se javljali hronični srčani bolesnici zbog bola u grudima i hipertenzičari, ali i oni koji su pozivali zbog simptoma prehlade i kovida.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading