Jelena Paunović
Alo!

Kako god bilo, danas nema jedne žene i ostala su tri siročeta. Ubica žene bacio se pod voz i tako sam sebe kaznio kada je shvatio da je ubio majku svoje dece.  

Čovek koji je tek izašao iz zatvora jer je tukao svog sina nije mogao da smiri nasilnika u sebi. Očigledne rešetke iza kojih je bio u njemu su probudile zver. Tako je ubio ženu... Zverski - udarao ju je kamenom u glavu dok nije izdahnula.

Kako se otac iživljava na majci, mališani su taj film već gledali. Godinama su posmatrali oca kako tuče i muči ženu koja ih je rodila. Ono čega su se najviše plašili stiglo ih je. Taj monstrum ju je i ubo.

Ovi mališani živeće sa slikom u glavi koju nikada neće zaboraviti. Poslednje što su videli jeste otac koji beži nakon što je ubio njihovu majku. Kukavički je otišao, ostavio ženu da umre i da to sinovi gledaju. Dečaci će, hvala bogu, odrasti. Zbog odluke njihovog oca - bez roditelja.

Da li je ubistvo moglo da se spreči?! Ubica je bio okružen socijalnim radnicima. Umesto da pokušaju da spreče čoveka, oni su se zatvorili jer je njima pretila opasnost?! Svaka čast na odluci!?

Osramotili ste profesiju i časne ljude koji rade u vašoj struci... Socijalni radnici i ostali, on je bio jedan, a vas nekoliko... Ubica je u ruci držao kamen, ne automatsku pušku. E, naši socijalni radnici, bilo vam je lakše da ne gledate batine, pa ste odlučili da se pojavite kada dođe policija. Takva vam je bila i procena da takav čovek može da viđa decu nakon što je ubio boga u jednom sinu. Sramite se...

Komentari (3)

JOVANKA

07.07.2017 11:46

TI SOCIJALNI RADNICI I TAJ CENTAR JE ZA ZATVOR! CZ BAČVANSKA! DA LI JE TUŽILAC I ISTRAGA NEŠTO PREDUZEO?

TAJ

07.07.2017 14:06

@JOVANKA - Centar već godinama važi za najgori centar u Srbiji. Znam mnoge iz svog okruženja, koji su imali jako teška i bolna iskustva sa socijalnim radnicima tog centra. Uglavnom su bile žene u pitanju. Ako se to već godinama zna, a ništa se nije preduzelo, ni ovoga puta, ništa se neće desiti.

Tragedija

07.07.2017 13:27

Čovek pušten iz zatvora zbog maltretiranja porodice ne može da uđe u Centar za socijalni rad, bez prethodne provere i pratnje službenog lica! Ko je tu zatajio?! Kako su se radnici usudili da ostave ženu samu sa njim u kancelariji?!Svi otkaz, počev od direktora!