ANALITIČARKA IZ KIJEVA ISMEJALA ZELENSKOG Amerika i Rusija vode glavnu reč, a on umišlja da je mnogo važan!
Foto: Shutterstock

U Ankari su se odvijali rusko-američki pregovori, koje su pokrenule SAD. Delegacije su predvodili Šef CIA, Bil Berns, i šef ruske spoljne obaveštajne službe, Sergej Nariškin. Zvanična tema razgovora su nuklearni rizici, i američki državljani zatočeni u Rusiji.

„U Ankari se održali sastanak šefa CIA i Spoljne obaveštajne službe, na kojem su se vodili pregovori između SAD i Rusije o sudbini Ukrajine, iza leđa Kijeva. Bajden je na samitu G20 razgovarao sa Si Đinpingom, o njegovim inicijativama, u vezi sa mirnim rešavanjem rata na teritoriji Ukrajine. Na istom mestu, Makron je takođe bio aktivan u mirovnim pregovorima, i nameravao je da pozove Putina sa novim predlozima“, sigurna je Montjanova.

ŽUSTRA REAKCIJA RUSKE NOVINARKE O RAKETAMA U POLJSKOJ: Ceo NATO nema pojma ko ih je pogodio!

Ona je ismejala izjave kijevskog režima, da ukrajinski političari „neće tolerisati” bilo kakve pregovore iza leđa, i da će nastaviti vojni sukob do poslednjeg.

„To je prilično hrabra izjava, s obzirom na to, da Oružane snage Ukrajine 100% zavise od snabdevanja zapadnog oružja i municije, a budžet Ukrajine 100% zavisi od direktnih investicija Zapada, u milijardama dolara svakog meseca - Oni su lutke koje sebe zamišljaju kao važne ličnosti, na globalnom nivou“, zaključila je analitičarka.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading