KIJEV NAPAO VISOKOG SVETSKOG ZVANIČNIKA On nema ovlašćenja da govori u ime Ukrajine
Foto: Sajt predsednika Ukrajine

"Nije dobra ideja da on putuje u Moskvu. Ne razumemo njegovu nameru da putuje u Moskvu i razgovara sa predsednikom Putinom", rekao je Žovka, prenosi Gardijan.

Naveo je da, "iako su svi mirovni pregovori dobri ako se završe rezultatom", sumnja da će razgovori koje je inicirao Gutereš dati bilo kakav rezultat.

Gutereš će u Moskvi boraviti u utorak, a za četvrtak je planirana njegova poseta Kijevu, gde će se sastati sa ukrajinskim predsednikom Volodimirom Zelenskim i ministrom spoljnih poslova Dmitrom Kulebom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Sax

25.04.2022 06:59

Zasto misle da ce razgovarati u ime Ukrajine? U ostalom, to je politika na visokom nivou koju ovaj komedijas nerazume. Neka nastavi da svira klavir, mislim da mu to bolje ide. Te godine kad se pojavio u "Ja imam talenat", i klavir svirao polnim organom, mislim da nije ni sanjao da će kroz par godina postati predsednik Ukrajine bez trunke iskustva. Jednostavno, bio je najpodobniji za američki scenario

Slaven

25.04.2022 07:48

Da li.je ovaj pajac normalan.? Izgleda da se preigrao sa vetrom sa zapada.Cenu ce on platiti na kraju zajedno sa narodom.

Zoran Ristić

25.04.2022 08:28

Kod nas se kaže: Drži kuče na lancu. Međutim Zelenski priča i podstrekuje rat i traži da se uđe u svetski, čak atomski rat kao da ne zna da bi to bio zadnji rat. Postablja se pitanje da li je on zdrav i kakvo je njegovo mentalno zdravlje.