VUČIĆ O TEŠKOJ SITUACIJI U KOJOJ JE ZEMLJA Ako ne rešimo jedan od ovih problema, nestaćemo
Foto: Printscreen TV Prva

On govori o problemima sa kojima se zemlja susreće zbog sukoba u Ukrajini. 

- Ne mogu da govorim ko je od mene tražio da uvedemo sankcije Rusiji, a ko ne. U središtu svega tu je sada ekonomija. Ja sam toliko opsednut time što se dešava i pokušajima da sačuvamo zemlju, poslednja odluka Evropskog saveta o uvozu nafte za nas je toliko zabrinjavajuća - rekao je predsednik.

- Ja ne stižem ni da se bavim kampanjom, ničim, samo o zemlji brinem. Ako ne rešimo jedan od ovih problema, mi nećemo više da postojimo - poručio je Vučić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Helena

18.03.2022 23:25

Mir i stabilnost su nam prioritet! Budimo zajedno i gledajmo interes svoje zemlje!

Valentina

19.03.2022 01:52

Treba da se ujedinjeni borimo za Srbiju,a ne jedni protiv drugih! To ce nas spasiti! Zapad i Nato su pokazali sta nam žele. Uvode sankcije Rusiji,a ono sto ih odrzava u zivotu uvoze iz "lose"Rusije. Koje foliranje i gluma. Nek prestanu sve da uvoze iz Rusije,pa nek pokazu onda junastvo! Ne bih bila na mjestu Aleksandra Vučica,preteško mu je sada!!!!!

Seka Adamovic Radinac

19.03.2022 08:46

Pravda je spora ali dostizna dok je Srbija danas ujedinjena oko naseg Predsednika sacica bednika ,prodanih dusa i samozivaca,dok se mi volimo I postujemo,ne moze nam nista,ZIVEO ALEKSANDAR VUCIC !!!!!