LUDILO MOZGA ĐILASOVIH MEDIJA Umesto novinarstvom, bave se NUMEROLOGIJOM I VRADŽBINAMA
Alo Vladimir Marković

Umesto da se bave novinarstvom, "Danas" je pribegao temama o simbolici brojeva i njihovom pozitivnom ili negativnom značenju. 

Koliko su Đilasovi mediji nisko pali govori to da su za argument protiv aktuelnog predsednika Srbije Aleksandra Vučića izabrali simboliku brojeva na izbornoj listi, pa su za tu priliku pozvali i psihologa!

Pravo je čudo kako je psiholog prihvatio da daje izjavu na ovako neozbiljnu temu, koja priliči numerolozima i astrolozima. Međutim, izgleda da mu je najviše bio interesantan broj 6, ostale brojeve nije previše komentarisao, kao da su ga iz "Danasa" pozvali sa jednim jedinim ciljem - pokušaj blaćenja predsednika Aleksandra Vučića i obmana građana Srbije!

Tako je broj 1. pod kojim je Miša Vacić odjednom smešan, dok broj 6. Aleksandra Vučića iz nekog razloga nije baš srećan broj.

Redni broj 6 Aleksandra Vučića, smatra psiholog, nije baš neki srećan, jer on nema u mitologiji i religiji snažnu simboličku vrednost. To nije „jak“ broj, istakao je on.

Možda đilasovski mediji kao što je "Danas" sledeći put dovedu vračare da gataju protiv Vučića, u nadi da će bar tako uspeti da pomognu svom gazdi Đilasu i njegovom NATO kandidatu Ponošu da barem ostvare rezultat na izborima koji neće biti apsolutni poraz i blamaža. Ostaje da vidimo.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Dragan

19.03.2022 04:07

Samo neka se oni raduju i nadaju a Vučiću je redni broj nebitan i pobediće u prvom krugu.