BALŠA BOŽOVIĆ ŠIRI LAŽI O RUSIJI Izmišlja ruske tenkove koji gaze civilne automobile (FOTO/VIDEO)
Foto: Printscreen/Video

On je podelio snimak na kojem se vidi ukrajinska "Strela 10" kako gazi auto u Kijevu jer je vozač zbog velike brzine izgubio kontrolu nad njom i napisao kako ruski tenk gazi Ukrajince po Moskvi. 

RAZGOVARALI BAJDEN I ZELENSKI

Taj njegov snimak je podeljen nekoliko hiljada puta i ima skoro 5 miliona pregled. 

Neko bi pomislio da je Balša Božović jednostavno neko ko se ne razume u vojnu tehniku i da nije služio vojsku pa je zato pomešao protivavionski sistem "Strela 10" sa ruskim tenkom, ali ipak nije to razlog. 

PUTIN NAREDIO DA SE OVOM ČOVEKU SPREČI BEKSTVO IZ UKRAJINE Uhvatite ga živog i dovedite u Moskvu

On je upozoren od mnogih da to nije tenk, da je u pitanju vozilo ukrajinske vojske i da se sve to dešavalo u ranim jutarnjim časovima kada ruske kolone borbenih vozila nisu bile ni blizu Kijeva, ali se nije obazirao na ta upozorenja. 

 

Balša Božović se nije obazirao na ta upozorenja na isti način kao što ni Đilasovi i Šolakovi mediji nisu pomerili vest o tome kako Srbija neće priznati teritorijalni integritet Ukrajine mada je premijerka Ana Brnabić demantovala tu vest i za koju svi sada znamo da je lažna. 

O vesti o navodnom ruskom tenku koji gazi ukrajinsko civilno vozilo oglasio se čak i veliki kritičar Putina novinar Ilja Lozovski. 

ESKADRILE RUSKIH HELIKOPTERA NAD KIJEVOM Amerikanci VRIŠTE: Ovo je Putinov konačni plan

On je podelio Balšin snimak a onda ga obrisao i napisao sledeći Tvit: 

"Obrisao sam moj retvit koji pokazuje vojno vozilo koje prelazi preko civilnog automobila u Kijevu. Izgleda da je to ukrajinsko vozilo koje je izgubilo kontrolu. Još nema izveštaja o ruskim vozilima u Kijevu. Još jedan dobar podsetnik da ne treba deliti neprovereni sadržaj." 

Balši naravno ne smeta da deli lažnu vest jer se narativ o ruskim vozilima koja gaze civile po Kijevu savršeno poklapa sa njegovom srbomrzačkom politikom i činjenicom da šteteći Rusiji može da našteti i Srbiji.

PUTIN ODGOVORIO EVROPSKOJ UNIJI Uzvratićemo vam, spremni smo na sve

Balša ne mrzi Rusiju već mrzi rusku podršku Srbiji u odbrani Kosova i Metohije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading