PROZIVAO VUČIĆA, PA ISPAO SMEŠAN Kakva blamaža "stratega" Ponoša, obrukao se pred celom nacijom zbog priče o Ukrajini
Foto: TV N1 printscreen

Kandidat Dragana Đilasa za predsednika Srbije, Zdravko Ponoš, pokazao je kakav je "strateg" i "general". Ponoš je sinoć ismevao predsednika Vučića zbog sednice nacionalnog saveta za bezbednost o Ukrajini, a naravno, ispostavilo se da je Vučić itekako u pravu. 

- Politički pritisci na Srbiju posle odluke predsednika Putina, biće na različite načine veći nego ikada. Ono što sam doživeo u zadnja 3 dana potvrđuje te reči. Ono što sam doživeo i očekujem da sledi, u političkom smislu neće biti nimalo jednostavno za Srbiju - rekao je večeras predsednik Srbije.

GDE SU SADA ŠIBICARI KOJI SU NAPADALI VUČIĆA? Dok svet tone prema VELIKOM RATU pokazuje se da je predsednik Srbije bio u pravu - Alo.rs

- Ovo ruši kompletnu bezbedonosnu arhitekturu sveta. Za nas je važno da u tom s mislu naša opredeljenost za mir mora da bude čvsta i snažna. Danas sam nakon Sednice izdao nalog Vojsci, kao vrhovni komandant, da u svakom trenutku budu pipremljeni na najbolji mogići način. Nastavljamo da kupujemo ono što je najbolje za odbranu zemlje. Danas u svetu vidite da mir više nije nešto što je podrazumevajuće - objasnio je predsednik.

Toliko o Ponoševoj izjavio da nije bilo potrebe da se priča o Ukrajini

Predsednik Vučić iz Monaka Nakon odluke predsednika Putina svet se promenio, ali građani Srbije ne treba da brinu - Alo.rs

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading