MINISTAR JOVANOVIĆ: Cilj nam je da obezbedimo stalnu edukaciju sudija iz oblasti elektronske uprave i elektronskog poslovanja (FOTO) 12:56 Vesti 0
Ministar Jovanović predstavio idejni koncept prvog Inovacionog distrikta u Srbiji na 23. Međunarodnom sajmu investicija i trgovine – CIFIT, u Sjamenu (FOTO) 11:39 Vesti 0
ŽIVELO ČELIČNO PRIJATELJSTVO KINE I SRBIJE Ministar Jovanović na 23. Međunarodnom sajmu investicija i trgovine u Sjamenu 09:37 Vesti 0
UVODI SE RED U IZDAVAŠTVO Javna rasprava o nacrtu zakona o javnom informisanju i medijima i Nacrtu zakona o elektronskim medijima 06:00 Vesti 0
UNAPREĐENA PLATFORMU "PAMETNO I BEZBEDNO" Pored prijavljivanja onlajn ugrožavanja dece, građanima dostupne i druge usluge 08:46 Vesti 0
"ZNAČAJNA SU NAM ZNANJA I ISKUSTVA SLOVENIJE" Ministar Mihailo Jovanović se sastao sa Urošem Sveteom (FOTO) 18:31 Vesti 0
PREDSTAVLJEN PROJEKAT IZGRADNJE KAMPUSA BIO4 Mihailo Jovanović se sastao sa Mirekom Dušekom (FOTO) 17:22 Vesti 0
MINISTAR MIHAILO JOVANOVIĆ PREDSTAVIO USPEHE REPUBLIKE SRBIJE Održan sastanak "Digitalna transformacija u regionu Zapadnog Balkana" (FOTO) 13:43 Vesti 0
MINISTAR MIHAILO JOVANOVIĆ "Cilj nam je da do kraja 2025. godine 99% sela u Srbiji dobije pristup brzom optičkom internetu" 18:52 Vesti 0
MINISTAR JOVANOVIĆ OBIŠAO PRELEPA SELA SRBIJE: Cilj nam je da do 2025. godine 99% sela u Srbiji dobije pristup brzom internetu (VIDEO) 12:46 Vesti 0
Mihailo Jovanović predstavio rezultate Nacionalnog kontakt centra za bezbednost dece na internetu 17:52 Vesti 0
MINISTAR JOVANOVIĆ Sećamo se svake suze koja je potekla u pogromu tokom oružane operacije „Oluja“ (FOTO) 21:45 Vesti 0
ULAGANJE U INFRASTRUKTURU I OBRAZOVANJE PRIORITET Ministar Jovanović o neverovatnom uspehu Srbije u svetu 12:55 Vesti 0
VELIKA ZAHVALNOST NA PODRŠCI I SARADNJI SRBIJE I KINE Mihailo Jovanović uputio poruku odlazećoj ambasadorki Čen Bo (FOTO) 21:44 Vesti 0
"NISAM TIP ZA SVADBU" Marina Visković priznala, ovakvu svadbu ne želi: "To je moja stvar" 20:00 Vip 1
POSLEDNJA SMRTNA KAZNA U SRBIJI Svirepa osveta devojčici zbog očevog bicikla - podkast Dosije 192 - Epizoda 3 15:21 Hronika 0
''VIDELA SAM SE SA KRISTIJANOM'' Prvo oglašavanje izbačene iz Elite: ''Asmin se nije ohladio od Aneli, svašta je bilo ispod pokrivača'' (VIDEO) 22:00 Vip 0
EVA RAS U RINGU: Tadić mi je oduzeo penziju od 200 evra! Danas imam 100.000, čak i meso kupujem drugaricama (VIDEO) 20:00 Vesti 0
ALO! NA RENOVIRANJU STANA ANE RADULOVIĆ Šut i lom na sve strane, voditeljka pokazala dvorište koje samo ona koristi (VIDEO) 20:45 Vip 0
GUJON: Filmom o grofu Savi Vladislaviću vraćamo iz zaborava jednog od najznačajnijih Srba u ruskoj istoriji 23:19 Vesti 0
EMOTIVNA ISPOVEST MILICE PAVLOVIĆ: O gubicima, životu, karijeri: „O meni ne može ništa da se pojavi iz prošlosti“ (VIDEO) 20:00 Vip 0
FATALNA LJUBAV Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda, od slave do tragičnog kraja - Dosije 192 - Epizoda 2 14:03 Hronika 1
DA LI OVO ZNAČI KRAJ? Zvezda razbila Mladost, Milojević se čekao za redovnu izjavu posle meča, ali... 18:05