CRVENO NA RADOST! Voditeljka ''Slagalice'' ispratila ćerku na maturu, njenu haljinu su svi prisutni uočili (FOTO) 08:20 Vip 0
TELO KOJE ODUZIMA DAH! Voditeljka Slagalice u hot izdanju, u vatreno crvenom izazvala haos na mrežama! (FOTO) 06:30 Vip 0
"PROGOVORIO JE TEK KADA JE NAPUNIO TRI GODINE" Voditeljka RTS o sinu, evo ko mu je pomogao: "Sve ga je naučila" 15:00 Vip 0
VELIKO RAZOČARENJE LAKŠE PODNESEM! Voditeljka RTS-a se udala za 18 godina starijeg, a evo šta joj prijatelji kažu o njemu 22:22 Vip 0
U NIKAD VRELIJEM IZDANJU! Voditeljka "Slagalice" se oglasila sa tajne lokacije, skinula se i pokazala čime raspolaže (FOTO) 23:20 Vip 0
"VATRENA STIHIJA JE PROGUTALA SVE USPOMENE" Voditeljka Slagalice živela u domu za izbeglice, otkrila potresne detalje: "Nismo poneli ni osnovna dokumenta..." 21:15 Vip 0
VODITELJKU RTS ZATRPALI PORUKAMA Ovo niko nije očekivao, javno je pokazala natpis zbog kog je nastala bura (FOTO) 22:25 Vip 0
"TAKO ME LJUPKO GLEDA" Voditeljka RTS-a se udala za 18 godina starijeg muškarca, a sada od njega ni traga ni glasa, objavila šok fotku! 22:20 Vip 0
VODITELJKA SLAGALICE SE SKINULA! Jelena Simić pomamila muškarce na plaži, pljušte komentari:''Koliko prirodne lepote'' 21:40 Vip 0
"TRI GODINE ODBIJA DA PROGOVORI" Voditeljka RTS-a progovorila o sinu, pa priznala: "Ona ga je sve naučila!" 07:15 Vip 0
MOĆNIK KOJI JE 18 GODINA STARIJI OD NJE! Ovo je muž voditeljke "Slagalice", bio joj je profesor na fakultetu, krije se od svih! (FOTO) 22:00 Vip 1
POTUKLE SE VODITELJKE SLAGALICE! Haos u studiju na RTS-u, ovo niste mogli da vidite na televiziji (FOTO) 17:20 Vip 0
SVI SU JE OSUDILI ZBOG RAZLIKE U GODINAMA, A NIKO NI NE ZNA KAKO ZAISTA ŽIVE Kako su se upoznali voditeljka slagalice Jelena Simić i njen 18 godina stariji suprug 09:02
"MISLILA SAM DA JE NEMOGUĆE DA PONOVO BUDEM TRUDNA" Voditeljka RTS potpuno ogolila dušu: "Muž i ja nismo planirali dete tada..." 07:55 Vip 0
OVAJ MOĆNIK STOJI IZA VODITELJKE RTS-A! Stariji je od nje 18 godina, a rodila mu je dvoje dece! 08:10 Vip 0
OVDE ŽIVI VODITELJKA RTS-A! Omiljeno lice "Slagalice" Jelena Simić uživa u pravom malom raju, kutak sa ikonama oduševljava (FOTO) 21:55 Vip 0
OVO JE 18 GODINA STARIJI SUPRUG VODITELJKE RTS! Bio joj profesor na fakultetu, bavi se ozbiljnim poslom i krije se od javnosti 08:20 Vip 0
POTUKLE SE VODITELJKE RTS Nastao karambol u studiju, ovo niste mogli da vidite na televiziji 08:25 Vip 0
VODITELJKA RTS O BRAKU SA 18 GODINA STARIJIM PROFESOROM Priznala kako reaguje na negativne komentare, poručila bitnu stvar 23:10 Vip 0
VODITELJKA RTS ŽIVI U RASKOŠI Zavirite u dom Jelene i njenog 18 godina starijeg supruga, sve odiše luksuzom! 09:20 Vip 0
SVETSKI ŠAMPIONI Dejan Kijanović, član tima 50+ koji je postao prvak sveta za Alo! poručuje: Naš fokus su Srbija, košarka i zlatna medalja (VIDEO) 18:02
''NJUJORK NEMA DUŠU KAO DORĆOL'' Sofija Milošević o odrastanju u Americi, pa oplela po Naomi Kembel: ''Nije prijateljski nastrojena" 20:00 Vip 0
BIĆE KAO VELJKO RAŽNATOVIĆ! Filip Mitrović na ovo pitanje nije smeo da odgovori, pa priznao: ''Nemam para da objavim ceo album'' 20:35 Vip 0
ISTORIJSKO BRATIMLJENJE: 300 godina od osnivanja Trojickosavska! Sremski Karlovci i Kjahta povezani misijom Save Vladislavića Raguzinskog (VIDEO) 11:26 Vesti 0
OD ELITE 8 KUPUJE STAN U ŠPANIJI! Đedović uskoro napušta Srbiju, a evo kako ga tretiraju kad ode kod Cece: ''Često me opominje'' (VIDEO) 20:20 Vip 0
DEVOJKA SE PORAĐA, A IZ STOMAKA IZLAZI ON Desingerica prevazišao sam sebe, publika zatečena prizorom 08:00 Vip 0
EMA RADUJKO DOŽIVELA PEH NA SCENI! Klipsa joj visila dok je igrala pred hiljadama ljudi, nastao haos 22:00 Vip 0
BRUTALNA TRANSFORMACIJA Na faksu je zvali "kit", imala 105 kg, a sad ne može da se odbrani od frajera - "Instagram mi je pun udvarača!" 13:57