OBJAVLJENA PREPISKA JOVANE JEREMIĆ I NJENOG KOLEGE U jeku otkaza na Pinku voditeljka potvrdila 12:40 Vip 0
VODITELJ PROGOVORIO O ODNOSU SA JOVANOM JEREMIĆ Pomenuo gospodu i dao joj je samo jedan savet 11:40 Vip 0
DŽEPNA VENERA Jovana Jeremić mami uzdahe kadrovima iz teretane, a evo koliko voditeljka ima kilograma! (FOTO) 21:30 Vip 0
"DAO JE REČ VEZANO ZA EMISIJU I ISTU NIJE ODRŽAO" Jovana Jeremić uplakana istrčala iz zgrade Pinka, a sada otkrila šta se desilo 17:00 Vip 0
OGLASILA SE JOVANA JEREMIĆ NAKON ŠTO JE NAPUSTILA ZGRADU PINKA Izašla u suzama, a sada poručila ovo 14:20 Vip 0
JOVANA U SUZAMA IZLETELA IZ PINKA I POČELA DA CEPA PAPIRE Jeremićeva van sebe od besa: "Ovo više ne može ovako!" 13:40 Vip 0
"OŽENJEN ŠVALER JOVANE JEREMIĆ JE BIO NA NJENOM ROĐENDANU" Njena bivša drugarica otkrila da je on njena najveća patnja: "Mislila je da će..." 10:00 Vip 0
"SOTONA, STAVILA SE IZNAD BOGA!" Jovana Jeremić prosipa svetu vodicu, pevačica zgrožena: "Bolest!" 09:40 Vip 0
USRED DELJENJA OTKAZA NA PINKU JOVANA JEREMIĆ PREKINULA JUTARNJI PROGRAM U studio ušetao on, a voditeljka ostala zatečena (VIDEO) 11:20 Vip 0
EVO ČEGA SE VOJA ODREKAO ZBOG JOVANE JEREMIĆ Voditeljka prvi put otkrila nepoznate detalje iz braka sa bivšim 09:50 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ ŠOKIRALA PRATIOCE! Spustila helanke i pokazala trbušnjake, zanosan prizor iz teretane (FOTO) 23:40 Vip 1
"KAD TO VIDIM, SKIDAM GAĆE I NE PITAM" Jovana Jeremić šokirala priznanjem o muškarcima, te ne pristaje na manje od ovoga! 15:40 Vip 8
JOVANA JEREMIĆ TUŽILA UROŠA ĆERTIĆA! Javno pljuštale uvrede, a onda su završili na sudu: "Moralna i fizička nakazo" 14:40 Vip 0
''NE ČEKAM VIŠE TREĆI PUT DA SE VIDIMO'' Jovana Jeremić javno otkrila koju lekciju je naučila posle raskida sa Draganom Stankovićem 09:57 Vip 0
"BAJALI SU MI DA DOBIJEM RAK I UMREM" Jovana Jeremić bila žrtva crne magije, voditeljka prošla kroz pakao! 14:30 Vip 1
JOVANA JEREMIĆ IMALA JE SUKOB SA VLASNIKOM TELEVIZIJE Voditeljka prvi put ispričala u kakvim je stvarno odnosima sa Željkom Mitrovićem 12:45 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ SE OBRATILA VELJKU RAŽNATOVIĆU POSLE SKANDALA Voditeljka otkrila pozadinu sukoba sa Cecinim naslednikom, pomenula i pevačicu 09:46 Vip 0
SVE SE MENJA! Jovana Jeremić presekla i otkrila poslovnu tajnu, nije mogla više da krije i ćuti! (FOTO) 06:00 Vip 0
"DA SAM NA NJENOM MESTU, NIKADA VIŠE SE NE BIH POJAVILA NA TELEVIZIJI" Žestoke uvrede na račun Jovane Jeremić! 17:17 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ POTPUNO SLOMLJENA U EMISIJI Pročitala bolnu poruku koja ju je razorila: "Meseci iscrpljujuće borbe sa neizlečivim gubitkom..." 14:30 Vip 0
POSLEDNJA SMRTNA KAZNA U SRBIJI Svirepa osveta devojčici zbog očevog bicikla - podkast Dosije 192 - Epizoda 3 15:21 Hronika 0
''VIDELA SAM SE SA KRISTIJANOM'' Prvo oglašavanje izbačene iz Elite: ''Asmin se nije ohladio od Aneli, svašta je bilo ispod pokrivača'' (VIDEO) 22:00 Vip 0
EVA RAS U RINGU: Tadić mi je oduzeo penziju od 200 evra! Danas imam 100.000, čak i meso kupujem drugaricama (VIDEO) 20:00 Vesti 0
ALO! NA RENOVIRANJU STANA ANE RADULOVIĆ Šut i lom na sve strane, voditeljka pokazala dvorište koje samo ona koristi (VIDEO) 20:45 Vip 0
GUJON: Filmom o grofu Savi Vladislaviću vraćamo iz zaborava jednog od najznačajnijih Srba u ruskoj istoriji 23:19 Vesti 0
EMOTIVNA ISPOVEST MILICE PAVLOVIĆ: O gubicima, životu, karijeri: „O meni ne može ništa da se pojavi iz prošlosti“ (VIDEO) 20:00 Vip 0
FATALNA LJUBAV Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda, od slave do tragičnog kraja - Dosije 192 - Epizoda 2 14:03 Hronika 1
''1000 EVRA ILI NESTAJEŠ...'' Goran Em o pretnjama starijeg kolege zbog pesme, otkrio sve o problemu sa bivšim mužem Tanje Savić (VIDEO) 07:40 Vip 0
UNAKAZILI SU JE NA ROĐENJU, AJNŠTAJN JE PONIŽAVAO, A UMRLA JE U BEDI! Tužna priča o životu Mileve Marić 06:00 Vesti 0
HOROSKOP ZA PETAK, 19. DECEMBAR Ovan kreće u akciju, veliki pomak u karijeri čeka Bika, pali se crvena lampica na polju zdravlja za dva znaka 05:00 Razonoda 0