JOVANA JEREMIĆ ŠOKIRALA PRATIOCE! Spustila helanke i pokazala trbušnjake, zanosan prizor iz teretane (FOTO) 23:40 Vip 1
"KAD TO VIDIM, SKIDAM GAĆE I NE PITAM" Jovana Jeremić šokirala priznanjem o muškarcima, te ne pristaje na manje od ovoga! 15:40 Vip 8
JOVANA JEREMIĆ TUŽILA UROŠA ĆERTIĆA! Javno pljuštale uvrede, a onda su završili na sudu: "Moralna i fizička nakazo" 14:40 Vip 0
''NE ČEKAM VIŠE TREĆI PUT DA SE VIDIMO'' Jovana Jeremić javno otkrila koju lekciju je naučila posle raskida sa Draganom Stankovićem 09:57 Vip 0
"BAJALI SU MI DA DOBIJEM RAK I UMREM" Jovana Jeremić bila žrtva crne magije, voditeljka prošla kroz pakao! 14:30 Vip 1
JOVANA JEREMIĆ IMALA JE SUKOB SA VLASNIKOM TELEVIZIJE Voditeljka prvi put ispričala u kakvim je stvarno odnosima sa Željkom Mitrovićem 12:45 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ SE OBRATILA VELJKU RAŽNATOVIĆU POSLE SKANDALA Voditeljka otkrila pozadinu sukoba sa Cecinim naslednikom, pomenula i pevačicu 09:46 Vip 0
SVE SE MENJA! Jovana Jeremić presekla i otkrila poslovnu tajnu, nije mogla više da krije i ćuti! (FOTO) 06:00 Vip 0
"DA SAM NA NJENOM MESTU, NIKADA VIŠE SE NE BIH POJAVILA NA TELEVIZIJI" Žestoke uvrede na račun Jovane Jeremić! 17:17 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ POTPUNO SLOMLJENA U EMISIJI Pročitala bolnu poruku koja ju je razorila: "Meseci iscrpljujuće borbe sa neizlečivim gubitkom..." 14:30 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ DOBILA POKLON OD 8.000 EVRA Svi se pitaju da li je od novog udvarača! (FOTO) 12:15 Vip 0
"PRVI PUT U KUHINJI, DRUGI PUT U KREVETU" Jovana Jeremić javno progovorila o intimnim odnosima: "Ako muškarac to ne ispuni, ne mogu da spavam sa njim" 10:45 Vip 1
FOTOGRAFIJA TRUDNE JOVANE JEREMIĆ Voditeljka pozirala sa stomakom, javnost iznenađena objavom, tu je i poznati muškarac 09:55 Vip 0
ŠOK! JOVANA JEREMIĆ SE NIJE POJAVILA U PODKASTU KOD BOKIJA 13 Besan se oglasio i poslao brutalnu poruku! 22:20 Vip 0
OGLASILA SE JOVANA JEREMIĆ NAKON ŠTO JOJ JE VOJA SAOPŠTIO DA POSTAJE VODITELJ Evo šta je imala da kaže bivšem mužu 12:17 Vip 0
"VOLEO BIH DA JOVANI JEREMIĆ PROPADNE KARIJERA!" Poznati voditelji javno udario na koleginicu, ona mu žestoko odbrusila! 14:45 Vip 0
"BILO JE PITANJE KADA ĆE ODREAGOVATI, NISMO MI BUDALE" Jovana Jeremić razvezala jezik o otkazima Željka Mitrovića, evo šta se dešava sa Pinkom! 10:00 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ PROGOVORILA O SARAPI U jeku otkaza na Pinku, rešila je da razotkrije kolegu, dosta je ćutala 22:15 Vip 1
"AJDE, ĆUTI DOK JA GOVORIM" Političar pobesneo zbog Jovane Jeremić, o ovom skandalu u emisiji svi pričaju 18:07 Vip 0
BIVŠI MUŽ JOVANE JEREMIĆ POSTAJE VODITELJ Evo gde će se Voja zaposliti, voditeljka ostala bez reči 17:15 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46