"MOJ DRUGI MUŽ..." Presedan u domu Jovane Jeremić, nakon priča o veridbi, voditeljka saopštila sve javno! 22:02 Vip 0
''ZASLUŽUJE MNOGO BOLJU ŠMINKU'' Seka Aleksić za Cecu ima više zamerki, Dari dala najnižu ocenu, a Karleušu digla u nebesa 21:11 Vip 1
ŽESTOK SUKOB JOVANE JEREMIĆ I SANJE MARINKOVIĆ! O ovome je brujao region, nastao karambol u emisiji! 21:00 Vip 0
NE SME SEBI DA DOZVOLI DA BUDE PRASICA! Jovana Jeremić brutalno o Tanji Savić, nije štedela reči! 08:15 Vip 0
OVO SU SINOVI JOVANINOG BIZNISMENA Draganovi naslednici stigli na rođendansko slavlje, sve oči uprte u njih! 20:19 Vip 0
STRASTVENI KADROVI JOVANE I DRAGANA Voditeljka naskočila na dečka pred svima, prisutni šokirani prizorom! (VIDEO) 19:59 Vip 0
VERENA JOVANA JEREMIĆ? Dragan joj priredio neverovatno iznenađenje: Ovo je kruna naše ljubavi! (VIDEO) 19:06 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA ZBOG MITROVIĆA Voditeljka vrištala usred studija, ovo nije očekivala od njih! 18:33 Vip 0
GALA SLAVLJE JOVANE JEREMIĆ Zanemela zbog rođendanskog poklona, pogledajte sve detalje! (VIDEO) 18:12 Vip 0
PREOKRET! JOVANA JEREMIĆ PROGOVORILA O OTKAZU NA PINKU! Voditeljka dobila ponudu koja se ne odbija, nije mogla da prećuti! 15:03 Vip 0
SVI NA NOGAMA U DOMU JOVANE JEREMIĆ! Čestitke stižu sa svih strana, Dragan ne može da sakrije sreću! 11:20 Vip 0
"LENČUGO, TI MISLIŠ DA MOŽEŠ TAKVA DA SE UDAŠ..." Voditeljka Pinka žestoko napala mladu usred emisije, o ovome je brujao region! 19:55 Vip 0
ZARAĐUJE 300 EVRA ZA SAT VREMENA, A OVO JOJ JE KUĆA! Poznata voditeljka je ovde odrasla, jedan deo je potpuno zapušten 14:21 Vip 0
NJEN BRAT SE SMRTNO POSVAĐAO SA RODITELJIMA Komšije iz Ljiga otkrile porodične tajne Jovane Jeremić, o ovome nikada nije govorila! 08:35 Vip 0
"TANJA SAVIĆ JE GLUPA!" Jovana Jeremić žestoko izvređala pevačicu: "Ona je šund koji sedi po emisijama" 16:25 Vip 0
VODITELJKA PINKA BRUTALNO ODGOVORILA NA PROZIVKE TANJE SAVIĆ! Pevačica napustila emisiju zbog nje: ""Pomoći ću joj da popuni polupraznu Arenu!" 08:35 Vip 1
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46