VESNA ZMIJANAC DALA SVOJ SUD O SVADBI ZORICE I KEMIŠA Umesto čestitki, priredila im hladan tuš! 08:00 Vip 0
CECA RAŽNATOVIĆ ZAPEVALA KEMIŠU NA UVCE Pevačica napravila haos na svadbi veka, Krnjačom odjekuju ove reči 22:43 Vip 0
KOMŠIJE U KRNJAČI SE OKREĆU ZA ŽENOM BEKIJA BEKIĆA Stigla na svadbu Kemiša i Zorice, Nadu ne viđamo nikako 18:45 Vip 0
PRIČALO SE DA JE KEMIŠOVA LJUBAVNICA, A ONDA SE KONAČNO POJAVILA U JAVNOSTI! Pevačica koju svi znate progovorila: "Ovo je moja strana priče" 12:15 Vip 0
"KEMIŠ ME JE GLEDAO KAO MAČKA MIŠA" Pevačica prvi put otkrila pozadinu sukoba sa Zoricom: "Nikad mi nije rekla izvini, a zbog nje..." 09:03 Vip 0
"GRABOVAC JOŠ PAMTI PRVU SVADBU KEMIŠA" Komšije otkrile tajnu harmonikaša, pa pomenule Vesnu i Zoricu, o jednoj pevačici izustili zabranjeno 14:32 Vip 0
VESNA ZMIJANAC VARALA KEMIŠA SA PEVAČEM Harmonikaš napisao otvoreno pismo, obelodanio sve: "Bili smo kućni prijatelji, nikada ne bih posumnjao u njega!" 09:20 Vip 0
DA LI ĆE VESNA ZMIJANAC DOĆI NA SVADBU ZORICE I KEMIŠA ZAKAZANU ZA JUN? Pevačica dala surov odgovor, niko nije očekivao to 15:50 Vip 0
OVO JE KEMIŠOVA ĆERKA IZ PRVOG BRAKA Živi u Nemačkoj, a evo da li je dobrodošla u kući Zorice Brunclik, Miroljub razotkrio istinu 18:15 Vip 0
"NEMAM SEĆANJE NA NJEGA" Kemiš se slomio pred kamerama, Zorica se zbog jednog pitanja o Šabanu potresla kao nikada 20:40 Vip 0
ZORICA BRUNCLIK NE MOŽE VIŠE DA ĆUTI! Otkrila javno kakvo je zapravo stanje u braku: "Tražio mi je razvod, odbila sam" 07:00 Vip 0
KEMIŠ GURA NOVČANICE ANI BEKUTI U DEKOLTE Hit snimak sa veselja, svi pričaju o reakciji Zorice Brunclik 11:38 Vip 0
GOCI TRŽAN KOLEGINICA POSLALA IZNENAĐENJE! Pevačica ostala bez teksta, odmah se oglasila i otkrila ko je u pitanju 19:41 Vip 0
ZORICA I KEMIŠ PRAVE SVADBU! Pevačica isplanirala sve, ceremonija će se održati na poseban datum! 10:20 Vip 0
MIROLJUB I JA GOLI, A KUČE MI POKRIVA INTIMU: Zorica Brunclik šokirala izjavom, o ovome nikada nije pričala 22:15 Vip 0
NE ZNAM DA LI ĆU PEVATI, ALI ĆU SIGURNO PLAKATI: Zorica i Kemiš organizovali punoletstvo svojoj prvoj unuci, evo šta je rekla ponosna baka 21:30 Vip 0
ZORICA I SAŠA NAPRAVILI HAOS NA VESELJU Sofronijević proslavio rođendan uz Kemiševu harmoniku, leti bakšiš na sve strane! 10:15 Vip 0
ŠTA DOČEKASMO, SEĆAM GA SE KAO SLATKOG DEČAKA! Kemiš nem od tuge za preminulim Aleksandrom, scene sa groblja kidaju dušu! 13:57 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
SNIMAK IZ UGLA RUSKIH SNAJPERISTA Ranili Ukrajinca, eksplodirala municija, a onda je počela MASOVNA PREDAJA 10:45 Vesti 0