ŠTA JE PRAKTIČNOJ ŽENI ZABRANJENO DA JEDE? Nataša Pavlović jedva sredila liniju: "To mi je bilo najteže" 22:40 Vip 0
OTKRIVENA VELIKA TAJNA "PRAKTIČNE ŽENE" Više ništa ne može da sakrije, sada je sve jasno! 19:02 Vip 0
KO JE MISTERIOZNI MUŽ "PRAKTIČNE ŽENE"?! Krije ga od svih, nigde se ne pojavljuje, a evo kakvo im je stanje u braku! 22:10 Vip 0
VODITELJKA RASPLAKALA KOLEGINICU U EMISIJI Publika zanemela, usledio najteži momenat pred kamerama 18:50 Vip 0
BIVŠA VODITELJKA ZVEZDA GRANDA MEĐU PRVIMA STIGLA NA KOMEMORACIJU Pojavila se u pratnji parnera 09:48 Vip 0
OGLASILA SE VODITELJKA ZVEZDA GRANDA Neutešna nakon smrti Popovića: "Ne valja tamno, oduvek si znao" 11:00 Vip 0
NAŠA VODITELJKA SAZNALA ŠOK ISTINU O MUŽU Godinama ga je krila od javnosti, više ne želi da ćuti o njemu, otkrila sve o burnoj prošlosti 09:40 Vip 0
PREJEDALA SE ZBOG JEDNOG PROBLEMA, IMALA 70 KILOGRAMA, A SADA... Nataša Pavlović otkrila metodu uz pomoć koje održava vitku figuru 20:24
SIN PRAKTIČNE ŽENE OTKRIO ISTINU O MAJCI Evo kakva je zapravo domaćica, sve je potpuno drugačije van kamera 23:00 Vip 0
ŠOK TRANSFORMACIJA PRAKTIČNE ŽENE! Voditeljka neprepoznatljiva, u ovakvom izdanju je još niste videli 15:53 Vip 0
IRVASI, SNEŠKO I DEDA MRAZ! Dom poznate voditeljke za praznike je magičan, sa naslednikom napravila pravu bajku 13:43 Vip 0
DANAS JE PRAKTIČNA ŽENA, A NEKADA SE BAVILA SASVIM DRUGAČIJIM POSLOM Evo kako je Nataša Pavlović izgledala pre 20 godina 13:49
JEDINA FOTOGRAFIJA PRAKTIČNE ŽENE SA BIVŠIM SUPRUGOM Evo kako su Nataša i Marko Živić izgledali u periodu najveće ljubavi 18:10 Vip 0
OTKRIVENO KO JE MUŽ NATAŠE PAVLOVIĆ! Suprug "praktične žene" imao je burnu prošlost i svi ga znate! 18:00 Vip 0
IMALA SAM PROBLEME I JELA SAM NA NERVNOJ BAZI "Praktična žena" imala je 20 kilograma viška, evo kako je liniju dovela do savršenstva! 06:30 Vip 0
VODITELJKA NATAŠA PAVLOVIĆ JE POZNATA PO MANEKENSKOJ LINIJI Jednu namirnicu nikad ne jede, ovo je njena tajna 09:53
OVO JE PRAVO LICE "PRAKTIČNE ŽENE" Na tv-u se predstavlja potpuno drugačije, konačno se vidi realna slika! (FOTO) 17:00 Vip 0
ON JE MUŽ PRAKTIČNE ŽENE: Krije ga kao zmija noge, jako je uticajan i uspešan u svom poslu! 22:22 Vip 1
Marija Kostić MUŽ NAŠE VODITELJKE IMAO JE BURNU PROŠLOST: "Bila sam srećna kada sam čula da je imao milion žena" 13:20 Vip 0
Ermin Biberović ŠTA SE DESILO PRAKTIČNOJ ŽENI?! Nataša Pavlović ne liči na sebe, niko ne može da je prepozna (FOTO) 16:05 Vip 0
''ODAKLE JOJ SAMOPOUZDANJE, PITAM SE?'' Bojana Lazić ocenila stil koleginicama sa Pinka, evo ko je dobio trojku, a ko čistu 10 (VIDEO) 19:00 Vip 0
"DUGUJEM IZVINJENJE MAJCI!" Slađana Tomašević ogolila dušu o emotivnom partneru: ''Imala sam operaciju TROMBOZE, niko nije znao'' 20:20 Vip 0
''TO SU PRAZNE PRIČE'' Nucci ne ide na rejvove i kafane, unervozio se na spomen Maje Marinković (VIDEO) 22:02 Vip 0
''VIŠE NE PRAŠTAM PREVARE'' Milica Ristić o samohranom majčinstvu i ćerkama bivšeg muža: ''Nisam bila maćeha, već drugarica'' 15:00 Vip 0
JESAM SLOBODAN, ALI NE RADANOVIĆ, PORODICA MI JE SVE! Cobe bez ustručavanja opleo po kolegama: ''Nemaju Romsku krv za moje pesme'' 20:40 Vip 0
HULIGANI NEĆE VLADATI SRBIJOM Gradonačelnik Niša Dragoslav Dale Pavlović U RINGU o nasilnicima i njihovim planovima 20:00 Vesti 2
"MAJKA SVIH BOMBI" JE SPREMNA? Lajterove reči dodale dozu misterije: Svet neka očekuje "iznenađenje"! 15:14 Vesti 0
HITNA REAKCIJA Zvezda posle debakla u Subotici obradovala navijače: Krilo Valensije vida rane posle očajnog završetka sezone 15:40