KAD OMILJENA SARMA NAPRAVI HAOS Ni slučajno nemojte jesti klseli kupus ako imate neku od ovih bolesti 09:15
Ako krene da se kvari, ipak mu ima spasa: Šta uraditi s kiselim kupusom ako su glavice premekane i propadaju? 12:00
PRESOLILI STE KUPUS? Bez brige, jedna namirnica rešava problem ako se ubaci u bure, a nije krompir 18:38
PRESOLILI STE KISELI KUPUS? Ne brinite, sve što vam je potebno je jedna namirnica koju treba da ubacite u bure 17:00
KAKO DA ZAMRZNETE KISELI KUPUS? Baka Ruža ima foru koja provereno radi, ukus ostaje isti kao da ste ga sad izvadili iz bureta 13:24
Kako da se kiseli kupus ne pokvari: Tri stvari su ključne, a biće i ukusniji ako dodate jedan sastojak 12:00
KISELJENJE KUPUSA PO STARINSKOM RECEPTU Rasol bistar kao suza, glavice tvrde i hrskave do proleća! 10:56
KADA SE KISELI KUPUS? Ako to uradite do ovog datuma, glavice će biti čvrste, a rasol bistar cele zime! 21:24
NA PIJACI IZGLEDA SAVRŠENO, ALI SE RASPADNE U BURETU PRE JANUARA Evo koje sorte kupusa NIKAKO ne treba da kiselite 11:46
Kiseli kupus u tegli, imunobomba koju svaka kuća treba da proba: Fermentiše se u svom soku, ukusan je i traje dugo 18:00
U NEMAČKOJ SE SAMO OVAKO KISELI KUPUS, NE KVARI SE I PO NEKOLIKO MESECI Evo koji tajni sastojak dodaju nemačke domaćice 18:28
''VIDELA SAM SE SA KRISTIJANOM'' Prvo oglašavanje izbačene iz Elite: ''Asmin se nije ohladio od Aneli, svašta je bilo ispod pokrivača'' (VIDEO) 22:00 Vip 0
EVA RAS U RINGU: Tadić mi je oduzeo penziju od 200 evra! Danas imam 100.000, čak i meso kupujem drugaricama (VIDEO) 20:00 Vesti 0
ALO! NA RENOVIRANJU STANA ANE RADULOVIĆ Šut i lom na sve strane, voditeljka pokazala dvorište koje samo ona koristi (VIDEO) 20:45 Vip 0
GUJON: Filmom o grofu Savi Vladislaviću vraćamo iz zaborava jednog od najznačajnijih Srba u ruskoj istoriji 23:19 Vesti 0
EMOTIVNA ISPOVEST MILICE PAVLOVIĆ: O gubicima, životu, karijeri: „O meni ne može ništa da se pojavi iz prošlosti“ (VIDEO) 20:00 Vip 0
FATALNA LJUBAV Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda, od slave do tragičnog kraja - Dosije 192 - Epizoda 2 14:03 Hronika 1
''1000 EVRA ILI NESTAJEŠ...'' Goran Em o pretnjama starijeg kolege zbog pesme, otkrio sve o problemu sa bivšim mužem Tanje Savić (VIDEO) 07:40 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
KUM RADOJA ZVICERA IZRUČEN SRBIJI: Milovan Zdravković (45) zvani Teg označen kao glavna karika Kavčana 17:16 Hronika 0