''PRE BIH GLEDAO PINKOVE ZVEZDE'' Emir Brunčević pecnuo Grand, a ovako je Šemsa Suljaković umešala prste u njegov život (VIDEO) 20:20 Vip 0
ESTRADNA SAGA SE NASTAVLJA Emir Brunčević ponovo "opleo" po Polumenti i estradi: "Šako je ljigavac kom ću uživo očitati bukvicu!" (VIDEO) 20:00 Vip 0
ŠAKU POLUMENTI PRETE I PSUJU MRTVE RODITELJE Tvrdi da je za sve odgovoran ovaj pevač: "Moji drugovi su mu dali mnogo para!" 18:58 Vip 0
"KAO ŽENA JE, BOG MI JE SKLONIO IDIOTA IZ ŽIVOTA" Šako odgovorio kolegi na optužbe: "Nije mi se svidelo njegovo zavijanje" 14:40 Vip 0
PEVAČ OGORČEN NA ŠAKA POLUMENTU Uhvatio ga u laži, ovo mu ne oprašta: "Lagao je da je bolestan" 12:55 Vip 0
PARE NA SVE STRANE Pevač količinu bakšiša ne može da drži u ruci, gosti ne prestaju da ga kite! (VIDEO) 15:40 Vip 0
"TUŽAN JE DANAS MOJ GRAD..." Naš pevač slomljen zbog ubistva dečaka u Novom Pazaru, oglasio se bolnom porukom 15:15 Vip 0
DARKO LAZIĆ OPET ŠOKIRA! Pogledajte kako pevač izgleda u radnom odelu, i kolegu ubacio u biznis 14:23 Vip 0
KAŽU DA JE ON NOVI SINAN! Emir Brunčević se pojavio na Prijovićkinom koncertu u Nemačkoj, publika pala u trans! 12:10 Vip 0
Zovu ga kraljem bakšiša: Dijaspora ludi za Emirom, devojke padaju na njegov šarm, a kada čujete kako je otpevao ovaj Sinanov hit, bukvalno ćete se naježiti 11:27 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
PRETUČENOG DEČAKA (7) IZBACILI IZ ŠKOLE, KRVAVOG GA NAŠLI PROLAZNICI Vršnjačko nasilje u Vlasotincu 11:44 Hronika 0
SNIMAK IZ UGLA RUSKIH SNAJPERISTA Ranili Ukrajinca, eksplodirala municija, a onda je počela MASOVNA PREDAJA 10:45 Vesti 0