"BILE SU PRETNJE DA ĆE NASILNO DA ME..." Hana otkrila jezive detalje na račun Site Ahmić: "Ucenjivala je Nerija da me ostavi..." 00:15 Vip 0
"POTPISALA SAM UGOVOR" Sita Ahmić otkrila sve o ulasku u Elitu 9 i razgovoru sa produkcijom 18:00 Vip 0
ŠOK U EMISIJI! Aneli Ahmić bez ustezanja raskrinkala sestru Situ i otkrila sve tajne o rođaki pred kamerama, Nerio i Hana zanemeli! 23:00 Vip 0
DUGO SE KRILO! Ova učesnica sprema pakao za Aneli Ahmić u spoljnjem svetu, raskrinkani detalji! 19:50 Vip 0
"ZOVI POLICIJU, UBIĆE TEBE I DETE" Stravične tvrdnje na račun Site Ahmić: "Zaključala je sina i postavila ljude ispred..." 20:00 Vip 0
ENI ČOLIĆ PRETI KAZNA ZATVORA? Popila debelu tužbu, razlog nikad bizarniji, a ona se ne smiruje! 16:20 Vip 0
NOVI PAKAO VERENICE NERIJA RUŽANJIJA! Hitno se oglasila, nije mogla više da izdrži, evo šta se dešava u njenom spoljnom svetu! (FOTO) 23:00 Vip 0
"OD TRI MUŽA VIŠE NEMAŠ NIJEDNOG" Majka Asmina Durdžića se obratila Siti Ahmić, društvene mreže se usijale 22:05 Vip 0
"ZBOG TOG RITUALA JE PREMINUO..." Đedović izustio šokantne tvrdnje o jezivom obredu Site Ahmić 20:05 Vip 0
SITA AHMIĆ KONAČNO OTKRILA DA LI ULAZI U ELITU 9 ILI NE! Evo šta je poručila produkciji i ostalim rijaliti igračima 09:40 Vip 0
OTKRIVENO KADA SITA AHMIĆ ULAZI U ELITU! Spremna da napravi haos i pakao: "Da mu pokažem da nije trebalo da..." (VIDEO) 22:20 Vip 1
"POKAZALA SI LJUDIMA DA SI MONSTRUM" Nerijeva verenica ne prestaje da udara na Situ Ahmić: "Tvoja porodica..." (FOTO) 20:40 Vip 0
"REKLA JE DA ĆE JE RASPORITI OD VAGINE DO VRATA" Aneli divlja zbog sestrića, on otkrio još stravičnih detalja: "Te poruke su u policiji" 07:40 Vip 0
VERENICA NERIA RUŽANJIJA ZAVRŠILA U BOLNICI! Nakon Sitinih optužbi usledila šok situacija! 22:10 Vip 0
"HTELA SI DA NAS SPREČIŠ DA VAKCINIŠEMO DETE?" Stravične optužbe Nerijeve verenice na Sitin račun, brutalno udarila na njeno majčinstvo! 18:00 Vip 0
"NE SMEM DA ODEM DO PRODAVNICE" Nerijeva baka u strahu za svoj život, tvrdi da joj Sita i Grofica prete, otkrila jezive detalje 23:20 Vip 0
SITA AHMIĆ DUGUJE NOVAC ASMINOVOM OCU! Mustafa javno opleo, otkrio šok detalje: ''Prodaću dug...'' 17:20 Vip 0
"ALEKS I ANELI SU ZAJEDNO RADILE KOD ALBANACA" Asmin izrekao šok optužbe: "Rekla je da će se vratiti sa 30.000 evra" 14:40 Vip 0
"ŠTO TRLJAŠ NOS?" Nerijeva verenica brutalno udarila na Situ i javno objavila njenu šok fotku: "Pozivam te da odeš u bolnicu da se testiraš" 18:21 Vip 0
NERIJEVA VERENICA NE PRESTAJE DA URNIŠE SITU! Objavila šok snimak i direktno joj se obratila: "Koristiš veštačku inteligenciju da praviš slike sa sinom" 23:55 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46