''U POČETKU JE BIO PORODIČNI POSAO, ALI...'' Žena poznatog pevača svako jutro zasuče rukave, evo kakva dolazi na posao 07:39 Vip 0
NAŠ PEVAČ IMAO STRAVIČAN UDES! Automobil potpuno smrskan, jezive fotografije lede krv u žilama! 16:25 Vip 0
"NE BIH DA SE OGREŠIM, NIJE MI ŽAO" Pevač nije mogao više da ćuti o Saši Popoviću i Grandu, otkrio do sada nepoznate detalje! 07:00 Vip 0
"BILO JE STRESNO, UGOVOR JE TRAJAO DUGO" Dinča otvoreno o "Zvezdama Granda", pa progovorio o Milanu Stankoviću: "Uvek je bio..." 18:20 Vip 0
"NE BIH DA SE OGREŠIM, NIJE MI ŽAO" Pevač nije mogao više da ćuti o Saši Popoviću i Grandu, otkrio do sada nepoznate detalje! 10:30 Vip 0
NAŠ PEVAČ IMAO STRAVIČAN UDES! Automobil potpuno smrskan, jezive fotografije lede krv u žilama! 11:40 Vip 0
"NE BIH DA SE OGREŠIM, NIJE MI ŽAO" Pevač nije mogao više da ćuti o Saši Popoviću i Grandu, otkrio do sada nepoznate detalje! 09:55 Vip 1
NAŠ PEVAČ IMAO STRAVIČAN UDES! Automobil bio potpuno smrskan, jezive fotografije lede krv u žilama! 07:00 Vip 0
OTKRIVENO SVE O GEJ AFERI KOJA JE DRMALA REGION! Konačno palo priznanje poznatog pevača, sada je sve jasno! 14:40 Vip 0
NAŠ PEVAČ IMAO STRAVIČAN UDES! Automobil bio potpuno smrskan, jezive fotografije lede krv u žilama! 11:55 Vip 0
OTKRIVENO SVE O GEJ AFERI KOJA JE DRMALA REGION! Konačno palo priznanje poznatog pevača, sada je sve jasno! 07:20 Vip 0
NAŠ PEVAČ IMAO STRAVIČAN UDES! Automobil bio potpuno smrskan, jezive fotografije lede krv u žilama! 08:35 Vip 0
OTKRIVENO SVE O GEJ AFERI KOJA JE DRMALA REGION Umešani folk pevači, konačno palo priznanje, sada je sve jasno! 14:10 Vip 0
"NE BIH DA SE OGREŠIM, NIJE MI ŽAO" Pevač nije mogao više da ćuti o Saši Popoviću i Grandu, otkrio do sada nepoznate detalje! 22:15 Vip 0
NAŠ PEVAČ IMAO STRAVIČAN UDES! Automobil bio potpuno smrskan, jezive fotografije lede krv u žilama! 22:10 Vip 0
"TO JE NAJSTRESNIJI PERIOD MOG ŽIVOTA!" Zbog ovog pevača Hitna pomoć non stop dolazila na snimanje Zvezda Granda 12:15 Vip 0
OTKRIVENO SVE O GEJ AFERI KOJA JE DRMALA REGION Umešani folk pevači, konačno palo priznanje, sada je sve jasno! 11:35 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46