"HOLIVUDSKA ZVEZDA ŽELI DA PROMENI STAV SVETA PREMA RATU" Stiven Sigal stigao u DNR, snima dokumentarac o Donbasu
Foto: EPA/LUKAS BARTH-TUTTAS

- Da, on snima dokumentararac o ratu u Donbasu. Danas je razgovarao sa ratnim zarobljenicima u pritvorskom centru Jelenovka. Neki od zarobljenika su ubijeni nedavno u raketiranju sa ukrajinske strane - naveo je Pušilin na Telegram kanalu.

RAT UŽIVO, DAN 168. Veliki broj žrtava u granatiranju Djepropetrovska, formirana nova borbena jedinica

Pušilin je rekao da je Sigal primetio da 98 odsto onih koji pričaju o konfliktu u brojnim medijima nisu bili na terenu, te zato svet ni ne zna istinu.
- Sigal želi da promeni stav sveta prema ovom ratu, ali to neće biti lak zadatak, međutim, želim mu sreću - dodao je Pušilin.

Sigal je posetio Donbas zajedno sa Leonidom Sluckim, liderom Liberalne demokratske partije Rusije (LDPR), koji je direktor međunarodnog komiteta ruske Državne Dume.

Stiven Sigal, glasni pristalica Vladimira Putina, pojavio se u zarobljeničkom logoru pod ruskom kontrolom ... na mestu eksplozije 29. jula u kojoj je ubijeno najmanje 50 ukrajinskih zatvorenika.

Putin je dao rusko državljanstvo Sigalu još 2016. godine. Sigal je glasno podržavao Putina, nazivajući ga "jednim od najvećih svetskih lidera, ako ne i najvećim svetskim liderom koji živi danas".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading