ISPLIVAO ZABORAVLJENI PUTINOV INTERVJU U njemu je otkrio razlog zašto nikad ne govori o svojoj deci (FOTO)
EPA

Vladimir Putin gotovo nikada ne priča o svom privatnom životu, a sada je internetom počeo da se širi intervju iz 2020. godine u kom je objasnio pozadinu svog izbora da ne deli detalje sa javnošću o svojoj porodici.

Iako se već godina priča o njegovim vanbračnim aferama i deci, Putin zvanično ima dve ćerke - Katerinu Tihonovu (35) i Mariju Vorontsovu (36) koje je dobio u braku s prvom suprugom Ljudmilom Putin.

Vladimir je u intervjuu rekao kako želi da zaštiti svoju familiju od mogućih bezbednosnih problema, a slično je rekao i 2015. godine.  

- Nikad ne raspravljam o pitanjima vezanim za moju porodicu. Oni nisu uključeni u posao ili politiku. Na taj način izbegavam mogući politički pritisak koji bi se vršio na njih - rekao je tada Putin, a svojevremeno se pohvalio i kako je postao deda i da kako jako voli da provodi vreme s unucima.

Takođe, pohvalio se i veštinama svojih ćerki koje govore tri evropska jezika, a jedna govori i japanski. Obe ćerke našle su se pod sankcijama od strane SAD-a nakon početka ruske vojne operacije na Ukrajinu.

Baš kao i njegovim bliskim saradnicima, Mariji i Katerini su zamrznuti bankovni računi i zaplenjena sva imovina u Americi.

Sve o ratu u Ukrajini čitajte OVDE.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading