MAJKA PRONAŠLA TELO ĆERKE! Jezivi detalji tragedije u Banjaluci!
EPA/STRINGER

U Okružnom javnom tužilaštvu u Banjaluci navode da je devojčica u subotu oko 16.30 časova, bez znakova života, zatečena u parkiranom automobilu u dvorištu porodične kuće u zaseoku Dragičivići.

Kako saznajemo, devojčicu je u vozilu pronašla majka, koja je u sedmom mesecu trudnoće. Šokirana žena pokušala je da je reanimira dete i pozvala je Hitnu pomoć koja je, nažalost, samo mogla da konstatuje smrt.

U selu je navodno u vreme tragedije majka u kući uspavljivala mlađe dete - sina. Kao i svakog dana devojčica je u to vreme odlazila u kuću babe i dede, koja je 50 metara udaljena od njihove. Tako je bilo i ovaj put, ali se devojčica navodno iskrala i otišla da se igra. Iako je u dvorištu imala mali bazen s vodom i pesak, ona je navodno ušla u otključano vozilo u kome se igrala i preminula od toplotnog udara.

- Kada se mlađe dete probudilo majka je otišla po devojčicu i tek tada je shvatila da ona nije u kući roditelja njenog supruga. Krenula je da je traži i zatekla ju je u automobilu, bez znakova života - kaže izvor Novosti.

Prvi rezultati istrage ukazuju da se devojčica igrala u vozilu, koje je bilo parkirano na suncu. Koliko je tačno provela u automobilu nije poznato, ali se pretpostavlja da se radi o dužem periodu.

- Da bi došlo od smrtnog ishoda na visokoj temperaturi je morala da provede najmanje dva sata - kaže dobro upućeni izvor.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading