POLICIJA IZREŠETALA ŠKOLSKOG PUCAČA Objavljen uznemirujući snimak horora u Nešvilu (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter

Odri Elizabet Hejl (28), koja je juče u pucnjavi na jugu SAD, u privatnoj hrišćanskoj osnovnoj školi u Nešvilu, ubila troje dece i troje odraslih, izgubila je život u policijskoj akciji. 

Policijska uprava Metro Nešvila objavila je snimke sa kamera koje su nosili policajci Reks Engelbert i Majkl Kolazo, koji su ubili Odri Hejl u 10:27 sati. Na snimku se vidi kako policajci ulaze u školu i traže napadača, a čuje se i alarm tokom akcije.

Nakon što su čuli pucnjavu na drugom spratu, policajci su krenuli tamo, a policajac Englebert je ispalio više hitaca na Hejlovu iz jurišne puške. Nakon što je ona pala na pod, policajac Kolazo se pojavljuje i još četiri puta puca u Hejlovu iz pištolja.

"Prestani da se pomeraš", može se čuti kako viče dok Hejlova leži na zemlji. Podsetimo, masakr u katoličkoj osnovnoj školi na periferiji grada počinila je bivša učenica škole. Po završetku škole studirala je na Nosi koledžu za umetnost i dizajn, a nakon diplomiranja radila je kao grafički ilustrator.

Džon Drejk, šef policije u Nešvilu, obratio se napadaču kao osobi ženskog roda, ali je na pitanje novinara pojasnio da se ona izjasnila kao transrodna osoba. Policija tvrdi da je napad planiran unapred i da su pronađeni i manifest i pismo Odri koju je policija ubila ubrzo nakon pucnjave. 

Policija je saopštila da je ona legalno nabavila dve puške i da je u trenutku napada kod sebe imala mape i crteže školske zgrade. Sva ubijena deca imala su devet godina, a stradala su i tri radnika škole od 60 i 61 godinu.

Snimak je uznemirujući:

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading