otvaranje vina
Foto: Printscreen/Printscreen

Koliko im je sveti mesec važan najbolje pokazaje i jedan nesvakidašnji primer humanosti iz Bara kad je vlasniku marketa u naselju Dobra Voda stigla neobična poruka.

- Jedan naš čovek koji živi i radi u inostranstvu mi je pisao na Fejsbuku i pitao da mu pošaljem novčani iznos dugovanja onih mušterija koje kupuju kod nas, a upisuju se na recku u takozvani tefter. Rekao mi je da ne želi imena i prezimena već samo novčani iznos. I sam iznenađen ovim zahtevom, poslao sam mu iznos, a novac je posle dva minuta uplaćen. Rekao mi je da zapalim tu svesku dužnika i ja sam to učinio - kaže vlasnik marketa "Cobra" iz Bara Edo Murić.

Ovaj humani čovek, čiji identitet je poznat vlasniku marketa, pomogao je mušterijama svih vera i nacija koje su kupovale na recku u ovom marketu. Međutim, ovo nije prvi put da čini dobro delo jer se pre dve godine dogodila identična situacija kada je isti čovek tokom meseca Ramazana otplatio dug svojih bivših sugrađana.

- Ljudi kojima je obrisan dug prvo nisu verovali. Bili su baš iznenađeni, a zatim i jako srećni jer dosta njih teže živi pa im je ovo dobro delo ovog donatora bilo od velikog značaja - dodaje Edo.

Dobro i neobično delo sa oduševljenjem se prepričava među građanima Bara.

- Da njemu i njegovoj porodici dragi Alah podari sreću, zdravlje, nafaku i uveća imetak - poručio je za kraj Edo.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading