CENE NA PRIMORJU UDARAJU PO UŠIMA! 70 EVRA NA DOBAR DAN - "Ne znam zašto ovako deru ljude!"
Foto: EPA/Twitter Printscreen

Račun sa neverovatnim cenama objavljen je na Tviteru i brzo je počeo da se širi društvenim mrežama.

Preračunato u pravi novac, sendvič u hotelu u Opatiji košta 1871 dinar, kroasan je 467, a cene pića su šokantne - kapućino košta čak 592 dinara, kao i sok od jabuke i koka-kola. Gazirana voda je "jeftinija" i košta 545 dinara.

"Kafić je malo odvojen od hotela i ni po čemu se ne izdvaja od ostalih opatijskih kafića. Zato ne vidim nikakav poseban razlog ili posebnu ponudu na osnovu koje bi ovako 'drali' ljude. Na stolovima nema cenovnika, što možete videti na fotografijama koje vam šaljem", rekao je za "Riportal" autor fotografije pa dodao da uopšte ne bi ni sedeli u takvom kafiću da su ranije videli cene.

 

 

"Ne znam da li je to prekršaj, ali bismo svakako ustali i izašli iz lokala da negde vidimo ovakve cene. Ista reakcija bila je i sa ljudima koji su sedeli za stolom pored nas. Da je bar neki kvalitet. Još bismo shvatili da smo tražili i dobili neki specijalitet, a košta, ali dva prosečna sendviča sa ćurećim prsoma za 3742 dinara?? Neverovatno! Za te pare mogli bismo pristojno ručati u Opatiji", dodao je on.

Jedno je sigurno, nikad nogom više neću stupiti na tu terasu!, poručio je on.

BONUS VIDEO

 

Komentari (2)

Loading
Koviljka

29.06.2022 08:18

Ako vas deru Sta trazite tamo Njima su samo Nase pare dobre Nemogu da verujem da ljudi idu da trose novac tamo gde Nisu pozeljni I onda se zale na visoke cene na neljubaznost I jos stosta Ako neka vas sisaju kad su pametniji Prestiz se placa