"ZVATI STRANCE ZA SVAKU STVAR TEŠKA JE BOLEŠTINA" Cvijanović osula paljbu po političkom Sarajevu: Počistite po svom dvorištu!
Foto: Tanjug

Upitana da prokomentariše to što „trojka“ koju čine političke stranke SDP, Narod i pravda i Naša stranka traže od Kristijana Šmita da smeni predsednika Republike Srpske, Cvijanovićeva je odgovorila da su prošla vremena kad su stranci, ko god da su oni, smenjivali demokratski izabrane funkcionere, a to što po Sarajevu „neke trojke, četvorke i druge brojke, to ne razumeju, nije problem ni građana, ni birača, a najmanje funkcionera u Republici Srpskoj, ali jeste problem BiH koja je zarobljena mržnjom političkog Sarajeva“.

– Bilo bi bolje da počiste po svom dvorištu prije nego što počnu gledati po komšiluku. Ta potreba da za svaku stvar prizivaju nekog stranca da nešto uradi umesto da oni pričaju sa onima sa kojima žive, teška je boleština i, nažalost, sve manje verujem da se ona može izlečiti – istakla je Cvijanovićeva.

Predsednica Republike Srpske je naglasila da je postalo i otužno i jadno, a nadasve kontraproduktivno da se preti ovim ili onim instrumentima.

Navedene tri stranke zatražile su da Cvijanovićeva bude smenjena zbog potpisivanja, kako kažu, neustavnog, antidejtonskog Zakona o nepokretnoj imovini u Republici Srpskoj.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading