BISERA TURKOVIĆ U MANIRU "SIT GLADNOM NE VERUJE" Niko nema pravo biti umoran, ako ima nešto da pojede. Građani BiH razmaženi!
Printskrin/FACE HD TV

Ministarka spoljnih poslova BiH Bisera Turković komentarisala je, između ostalog, materijalno stanje građana naše zemlje. Prema onome što je rekla, dalo bi se zaključiti da je u BiH sve "med i mleko".

Turković je gostovala u programu televizije Hayat gdje je komentarisala aktuelnu političku situaciju u BiH, a pred kraj intervjua analizirala je i ekonomsku situaciju u zemlji i njen uticaj na život građana.

"Situacija svakim danom postaje sve bolja, znate. Ništa se ne dobija bez napora i rada. Postojale su i druge zemlje, znate, evropske zemlje, moćne zemlje koje su prošle kroz to, kroz sukobe i negiranja, kroz puno storijskih upitnika. Ne znam zašto bismo mi bili pošteđeni i imali nekakav idiličan život. Treba da se dokažemo, da se izborimo”, navela je ona.

Na komentar novinarke da su ljudi možda umorni od borbe, Turković odgovara da "niko nema pravo biti umoran, ako ima nešto da pojede".

"Niko ne treba da bude umoran od toga. Niko. Svi mi imamo jako dobar život. Onaj ko ima toplinu u domu, svetlo, ko ima nešto da pojede, ne može biti umoran. Mislim da smo mi razmaženi", ocenila je ministarka.

Dodala je da nju u Sjednjenim Američkim Državama, kao vrhuncu razvoja demokratije i ljudskih prava, iznenadi kada vidi "šatore oko State Departmenta u Washingtonu, u koje su smješteni beskućnici".

"Vi ovde oko Predsedništva BiH i Veća ministara BiH i parlamenata nemate šatore s beskućnicima", konstatovala je.

Na kraju je priznala da, kako kaže, tu i tamo i u BiH ima teških slučajeva.

"Mi imamo teških slučajeva, tu i tamo, ne treba zatvarati oči pred tim. Ali većina našeg naroda može sastaviti kraj s krajem. Ali kad se govori o većini naroda, mi imamo solidan život”, zaključila je Turković.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading