"CRNA OVCA" PORODICE GADAFI NA SLOBODI Važio je za plejboja i živeo raskalašno, a evo kako sada izgleda sin Muamera Gadafija (FOTO)
EPA/KHALED ELFIQI

Sadi Gadafi je bio poznat da je živeo kao plejboj dok je njegov otac bio na vlasti, takođe bio je i profesionalni fudbaler, a prebegao je u Niger tokom ustanka protiv njegovog oca, prenosi Gardijan.

On je pronađen i izručen Libiji 2014. godine i od tada je bio u zatvoru u Tripoliju.

Tokom ustanka, trojica od sedam Gadafijevih sinova su ubijena i zemlja je od tada utonula u haos, dok su se rivalske frakcije borile za vlast.

Vlada nacionalnog jedinstva uspostavljena je u martu u sklopu mirovnih akcija.

Sadi (47) za života svoga oca živeo je kao plejboj i veoma raskalašno, piše Hina, a preneo jeJutarnji list.

Said je bivši profesionalni fudbaler, i nalazio se u zatvoru u Tripoliju, a bio je optužen za zločine protiv demonstranata i ubistvo libijskog fudbalskog trenera Bašira al-Rajanija 2005. godine.

Na Interpolovoj poternici

Sadi, bivši čelnik libijskog fudbalskog saveza bio je poznat pre svega po svojoj kratkoj karijeri u italijanskom fudbalu sve dok Interpol nije objavio poternicu protiv njega i drugih članova njegove porodice zbog smrtonosnog suzbijanja protesta 2011. godine.


On je nakon igranja u libijskim klubovima, potpisao za italijanski klub Peruđu, na zahtev tadašnjeg italijanskog predsednika zbog bliskih veza sa tadašnjim režimom Libije.

Međutim, Gadafi je retko kročio nogom na teren. U drugoj sezoni je suspendovan na tri meseca zbog dopinga.

Pre 12 godina u jednom izveštaju američkih diplomata stajalo je da je Sadi Gadafi 'crna ovca' moćne porodice. Spominjalo se njegovo lumpovanje po Europi, sukobi sa policijom, preterano konzumiranje droga i alkohola, ali i brojni seksualni odnosi sa ženama i muškarcima.

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading