TRAGEDIJA! Dečak se utopio na plaži, beživotno telo pronađeno u pesku
Twitter printscreen/sakriosamime

Policija grada Panama Siti pronašla je telo šestogodišnjaka koji je nestao tokom prazničnog vikenda 4. jula, kada je njegova porodica posetila poznato odmaralište na Floridi, navodi se u saopštenju.

Portparolka grada Debi Vard rekla je da je telo Enrikea Kortez-Dubona pronađeno na pesku u bloku "8600 Surf Drive" oko 16:00. 

Poslednji put je viđen u ponedeljak u plitkoj vodi u blizini odmarališta u kojem je boravila njegova porodica, a udaljeno je oko 2,5 km od mesta gde je pronađen. Porodica je, prema policiji, došla iz Atlante.

Članovi porodice rekli su da je dečak poslednji put viđen u vodi do kolena, dok su dečakovi roditelji rekli da Enrike nije dobro plivao. Nije sasvim jasno kako su dečakovi roditelji izgubili kontakt sa detetom.

Dečak se verovatno udavio

Pre otkrivanja tela dečaka, policija je rekla da istražuje i mogućnost da se dete utopilo ili da ga je neko oteo.

- Naravno, ovo nije ishod koji bismo želeli. Srce nam je slomljeno zbog ove porodice. Znamo da tuguju i naše molitve su uz njih - rekao je šef policije JR Talamantez.

Policija nije odmah objavila uzrok smrti, ali je nagovestila da se dečak verovatno udavio nakon što je prolaznik pronašao njegovo telo u pesku.

Šef policije grada Paname opisao je smrt dečaka kao tragičnu nesreću.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading