"JA TO MOGU" Konferencija pred Žensku trku: Osnovni motiv aktivacija što većeg broja dama (VIDEO)
Alo/J.V.

Tradicionalna dm Ženska trka na Adi Ciganliji u organizaciji Beogradskog maratona pod sloganom „Ja to mogu!“ zakazana je za nedelju, 2. oktobra 2022. godine sa početkom u 10 časova.

Alo

 

 

Direktor Beogradskog maratona Darko Habuš govorio je o ovoj trci.

- Ovo je najlepša trka u okviru Beogradskog maratona. Očekujemo veliki broj dama. Neke će trčati, dok će neke dame prošetati. Osnova je lepo druženje i da se svi sastanemo na tom mestu. Možemo da očekujemo našu domaću elitu, fokus je i na učesnicama koje se pojavljuju kroz rekreativno bavljenje sportom. Očekujemo da će ova trka motivisati mnoge dame da krenu i nastave da trče - rekao je Habuš.

Nastavio je u istom ritmu.

- Zajedno smo kroz sve trke tu! Očekujemo veliki broj trudnica i porodilja. Slogan smo pažljivo izabrali. "Ja to mogu" - motivacija je za svaku ženu koja razmišlja da li da se bavi trčanjem. Možemo da kažemo da svako može da uzme učešće i krene tim putem. Slogan je jasan i stavlja foks na ljude kojima treba motivacija.

Alo/J.V.

 

 

Nataša Kovačević je kao ambasador poslala moćnu poruku.

- Čast mi je što sam ambasador... Ova uloga je baš izazovna, srećna sam što primerom mogu da pružim podršku ženama. Sam slogan me je privukao da bude deo ovog projekta. Tu je i pozitivna energija. Sve ovo osnažuje ženu i menja naš način razmišljanja da više verujemo u sebe - rekla je Nataša.

Potpisan je i ugovor između Beogradskog maratona i naslovnog sponzora DM-a.

- Naša filozofija je da se vezujemo uz partnere da zajedno vezujemo ono za šta se zalažemo. Kompanija DM nam je pružila veliku podršku i želimo da saradnja traje još mnogo godina - poručio je Habuš.

Resorna menadžerka marketinga i komunikacija DM Srbija i Severna Makedonija Svetlana Jovanović Mitić izjavila je da je partnerstvo sa "Ženskom trkom" prirodno.


- Mi smo većinski ženska firma, žene se sve više interesuju i za trku i fizičke aktivnosti i najvažnijenje da što više žena motivišemo da se uključe - istakla je Jovanović Mitić.

Sve dame na cilju očekuju medalje, a upućen je i poziv da se sve dame koje još uvek nisu donele odluku, prijave za trku.

- Porast u odnosu na prošlu godinu nam daje mogućnost da razmišljamo o promeni lokacije. Možda Ada bude mala, pa budemo morali da pređemo na neku veću. Trenutno je oko 1300 dama prijavljeno. Fokus će biti na druženju, a obaranje rekorda možemo da očekujemo u nekim narednim trkama - zaključio je Habuš. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading