Gradonačelnik Bakić proglasio je otvorenim 4. Subotički polumaraton
Strahinja Babović

- Nema boljeg uvoda u proslavu Dana grada, nego što je 4. Subotički polumaraton. Njegov slogan „Trči kroz istoriju“, sigurno je jedan od najlepših i najtačnijih u svetu uličnih trka. Oko hiljadu učesnika će trčati pored najznačajnijih građevina nastalih od 18. veka do danas. Subotički polumaraton je druga najmasovnija ulična trka u Srbiji, posle Beogradskog maratona, na šta sam izuzetno ponosan, pogotovo što je grad Subotica učesnik od samog početka - naglasio je gradonačelnik Subotice Stevan Bakić na otvaranju 4. Subotičkog polumaratona.

Gradonačelnik Bakić proglasio je otvorenim 4. Subotički polumaraton

Strahinja Babović

 

 

Pandemija korona virusa, rekao je gradonačelnik Bakić, je ograničila broj učesnika iz inostranstva ali nekoliko desetina je izuzetno važan broj s obziom na okolnosti.

- Pozdravio bih i veliki broj takmičara iz cele Srbije koji će sigurno biti najbolji promoteri Subotice u svojim sredinama i neće odoleti da nam ponovo dođu u goste. Izuzetno sam ponosan i na veliki broj prijavljenih Subotičana što znači da su od srca prihvatili ovu manifestaciju i da je u velikom broju podržavaju - istakao je Bakić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading