Poznato ko će prvi Novaku izaći na crtu na turniru u Tokiju!

Tanjug/ M. Dr. | sport 2019-09-29 09:01:40 2019-09-29 09:01:40

Mladi Australijanac do sada nije imao uspeha sa srpskim igračima, pošto je tri puta izgubio od Kecmanovića, a jednom od Đerea.

facebook.com/djokovicofficial

Prvi rival Novaka Đokovića na turniru u Tokiju biće Aleksej Popirin. Najbolji teniser sveta se do sada nije sastajao sa 20 - godišnjim Australijancem koji je trenutno 90. na ATP rang listi.

Najbolji teniser sveta saznao rivale u Tokiju, gde počinje grčevitu borbu za opstanak na prvom mestu ATP liste

AUTOR: D. B. DATUM I VREME: 29.09.2019. 08:25 Đoković do kraja sezone brani čak 2.600 bodova, a Nadalu, koji ne brani ništa do kraja sezone, beži samo 640 poena Novak Đoković, Foto: AP Photo/Frank Franklin II Povreda zbog koje je Novak Đoković morao da preda meč osmine finala US Opena sada je iza najboljeg tenisera sveta.

Popirin je do glavnog žreba Tokija došao kroz kvalifikacije, a do sada nije imao uspeha sa srpskim igračima, pošto je tri puta izgubio od Kecmanovića, a jednom od Đerea. Ukoliko trijumfuje, Novak će u drugoj rundi igrati protiv boljeg iz duela Jan - Lenard Štruf (Nemačka) – Go Soeda (Japan).

Čoveče, kako si ovo izveo?! Magija italijanskog tenisera koja prkosi zakonima fizike! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 28.09.2019. 16:32 Svi su mislili da je meč gotov. Andreas Sepi, meč poen, Foto: Printscreen Twitter / Tiempodet Italijan, Andreas Sepi, plasirao se u četvrtfinale turnira u Kini pobedom od 7:6 (4), 4:6, 7:6 (8) protiv Kineza Šižena Žanga nakon velike borbe.

Na turniru u Tokiju od naših tenisera još učestvuju Miomir Kecmanović, koji će igrati protiv Denisa Šapovalova, i Filip Krajinović, koji će za rivala imati Radua Albota.

PROČITAJTE JOŠ:

Srpski teniseri u singlu neće nastupiti u ponedeljak, ali hoće u dublu. Đoković i Krajinović igraće protiv Soareša i Pavića oko 6 ujutru po srednjeevropskom vremenu.

BONUS VIDEO:

Filip Krajinović o potezu koji je obišao svet, Vimbldonu, Đokoviću i Federeru...

 

 

Expand player
Pogledajte više