Andreas Sepi, meč poen
Printscreen Twitter / Tiempodet
Andreas Sepi, meč poen, Foto: Printscreen Twitter / Tiempodet

Italijan, Andreas Sepi, plasirao se u četvrtfinale turnira u Kini pobedom od 7:6 (4), 4:6, 7:6 (8) protiv Kineza Šižena Žanga nakon velike borbe.

PROČITAJTE JOŠ:

Kinez je imao čak pet meč lopti, ali italijanski teniser je sve to uspeo da spasi, a naročito je impresivan način na koji je spasio drugu meč loptu.

Nakon duge razmene kvalitetnih udaraca sa obe strane Kinez je odigrao fantastičan štop volej, loptica je pala tik uz mrežu i sa niskim odskokom sa dosta felša unazad bežala je van terena.

Činilo se da je neuhvatljiva i da je meč gotov, ali je Sepi nekako uspeo da dođe do loptice i nemogućim udarcem je spasio meč loptu.

Teniser otišao do toaleta, a sudija sišao na teren i napravio skandalozan potez (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ I.Dž. DATUM I VREME: 28.09.2019. 15:48 Na teniskom turniru u Firenci dogodio se skandal kakav se ne pamti na profesionalnim turnirima. Foto: Printscreen Italijanski sudija Đanluka Moskarela načinio je nesvakidašnji prekršaj tokom meča Italijana Enrika Dala Valea i portugalca Pedra Souse.

Kasnije je došao do totalnog preokreta u meču koje niko neće pamtiti duže od par dana, ali će većini koji su gledali meč ostati dugo u sećanju ovaj neverovatan poen Italijana.

BONUS VIDEO:

Milojević posle utakmice sa Voždovcem