Dušan Lajović
EPA/Yoan Valat
Dušan Lajović

EPA/Yoan Valat

Dušan Lajović, Foto: EPA/Yoan Valat

* Prvi nosilac turnira Novak Đoković je slobodan na startu

* Nagradni fond turnira je 6,05 miliona dolara

* Lajović je poražen posle tri seta

Lajović, koji je nedelju započeo kao 28. na ATP listi poražen je od Amerikanca Džona Iznera u tri seta, 7:6 (3), 1:6, 7:5.

Meč je trajao 137 minuta i Lajović je igrao veoma dobro, ali su ubitačni servisi Amerikanca na kraju došli do izražaja i on je prošao mu naredno kolo gde će igrati sa boljim iz duela Simon - Karenjo Busta.

Organizatori namestili Đokoviću da naleti na Kirjosa, veoma neprijatna situacija na terenu! (FOTO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 12.08.2019. 08:42 Poznato je šta Kirjos misli o najboljem teniseru sveta! Novak Đoković i Nik Kirjos, Foto: twitter/SI_Tennis * Kirjos je često znao da uputi uvredljive reči na račun Novaka i Nadala * Australijanac vodi 2:0 u njihovim direktnim duelima * Ta dva poraza su bila u 2017.

U prvom setu nije bilo brejka, a Izner je u 12. gemu imao set loptu na servis Lajovića ali je nije iskoristio.

To mu je pošlo za rukom u taj brejku u kojem je poveo sa 4:2 i 5:3, da bi potom dobio i naredna dva poena za set.

Nadal odbranio titulu, obarao rekorde i prestigao Novaka u trci za najboljeg tenisera sveta! (FOTO)

AUTOR: b92-Alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 12.08.2019. 08:18 - 12.08.2019. 08:39 Serena predala meč, Bjanka osvojila Toronto! Rafa Nadal, Foto: EPA-EFE/VALERIE BLUM * Rafael Nadal je odbranio trofej na Rodžers kupu u Montrealu * Kanadska teniserka Bjanka Andreesku pobednica je Rodžers kupa u Torontu * Serena je morala da preda zbog povrede Rafael Nadal je u velikom finalu odigrao fenomenalno, pobedio je Rusa Danila Medvedeva sa 6:3, 6:0 u meču koji je trajao svega 71 minut.

Lajović je zaigrao mnogo bolje u drugom setu koji je dobio sa 6:1. Napravio je brejkove u drugom i šestom gemu, ali ponovo je Izner bio čvrst na servisu u setu odluke.

Kada se očekivalo da će biti još jedan taj brejk, Amerikanac je u 12. gemu uspeo da iskoristi prvu meč loptu i tako se plasira u drugo kolo.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

INSTA PROVOKATOR Filip Krajinović odgovorio na prozivke Novaka Đokovića