Novak Đoković
AP/Charles Krupa
Rafa Nadal, Foto: AP Photo/Kirsty Wigglesworth, Fi

Borba za prvo mesto na ATP listi do kraja godine malo je lakša za Novaka Đokovića, pošto je Rafael Nadal odlučio da ne igra na mastersu u Šangaju.

Đoković razbio Puja za plasman u polufinale Tokija! (FOTO/VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 04.10.2019. 08:42 - 04.10.2019. 09:05 Za samo 50 minuta savladao nezgodnog Francuza. Novak Đoković, Foto: twitter.com/atptour Novak Đoković bez većih problema plasirao se u polufinale teniskog tunrnira u Tokiju. Đoković je u četvrtfinalu za samo 50 minuta savladao Luku Puja sa 2:0 po setovma je bilo 6:1 i 6:2.

Španac je odlučio da preskoči turnir koji pobedniku donosi 1.000 bodova, a jedan od razloga je i povreda leve ruke zbog koje je pre kraja napustio Lejver kup koji se igrao u Ženevi.

Drugi razlog zbog koga Nadal propušta turnir u Kini je ženidba. Nadal je počeo pripreme i za venčanje sa dugogodišnjom devojkom Ćiskom, zbog kojeg će mirovati sve do kraja oktobra i mastersa koji će se igrati u Parizu.

PROČITAJTE JOŠ:

U glavnom gradu Francuske i na završnom mastersu u Londonu vodiće se finalna borba Nadala i Đokovića za prvo mesto. Španac ne brani ni bod do kraja godine, jer u 2018. nije nastupao posle US Opena, dok Srbina čeka težak put, pošto mora da brani finala u Parizu i Londonu. 

BONUS VIDEO:

Filip Krajinović o potezu koji je obišao svet, Vimbldonu, Đokoviću i Federeru...