Teniseri Srbije
printscreen
Teniseri Srbije

printscreen

Teniseri Srbije, Foto: printscreen

Najbolji teniseri Srbije završili su učešće na novom Dejvis kupu porazom od Rusije u četvrtfinalu ovog takmičenja!

PROČITAJTE JOŠ:

Naš dubl Đoković/Troicki nije uspeo da iskoristi tri meč lopte, što su Rusi surovo kaznili! Naši momci su imali dodatan motiv na turniru u Madridu, pošto su hteli da Janka Tipsarevića sa "Salatarom" isprate u penziju!

"Ja ovo vidim kao kraj naše zlatne generacije, koju čine njih četvorica koji sede ovde. San je možda bio da osvojimo trofej, ali stvari se nekada ne dese kako želite" - rekao je Zimonjić sa suzom u oku, a potom se nadovezao: "Ja sam timskim takmičenjima išao sa pristupom da morate da date sve od sebe za vašu zemlju. Šta god je potrebno da uradite za tim, a oni su danas dali sve od sebe. Nekada pobedite, nekada izgubite. Svi su imali svoj udeo i to je glavna stvar. Ne samo sad, već tokom celih karijera i to je sve što možete da uradite. Bilo je sve veoma emotivno jer je ovde odigran Jankov poslednji meč "

"Mi nismo ni prijatelji ni saigrači, mi smo porodica", poručio je Novak, a nadovezao se Tipsarević: "Neću pamtiti pobede i poraze, već naše prijateljstvo".

Poznati italijanski novinar,  Ubaldo Skakagate, je pozvao sve prisutne da pozdrave naše tenisere  i njihovu demonstraciju emocija, pa su naši teniseri dobili gromoglasan aplauz.

BONUS VIDEO

Izjava Andree Trinkijerija posle prolaska Partizana u TOP 16!