Jelena Janković na plaži
Instagram screenshot
Jelena Janković na plaži

Instagram screenshot

Jelena Janković na plaži, Foto: Instagram screenshot

Teniserka Jelena Janković već dugo nije prisutna na teniskim terenima, ali je zato aktivna na društvenim mrežama. Snimljena je kako uživa tokom noćnog kupanja na plaži, a kadrove je odlučila da sa svima podeli.

Đerard Pike otkrio kako je ubedio Đokovića da učestvuje u Dejvis kupu

AUTOR: D. J. Bužić DATUM I VREME: 13.09.2019. 10:00 „Dugo smo razgovarali tokom US Opena, ali kada sam mu rekao da je potreban njegovoj zemlji, nije imao dilemu" Novak Đoković i Janko Tipsarević, Foto: Profimedia Potpuno neočekivano, tokom US Opena, pojavila se vesti da će Novak Đoković igrati za Srbiju na završnom turniru renoviranog Dejvis kupa.

Jelena Janković se, naime, potpuno opustila, te je tokom kupanja u vodi zavodljivo igrala i skakala, sa velikim osmehom na licu.

Velika šampionka se posle osam godina vraća na terene, ona je falila ovom sportu!

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 12.09.2019. 18:22 Vodila je žestoke duele sa Jelenom i Anom! Kim Klajsters, Foto: AP Photo/Kirsty Wigglesworth, Fi Šestostruka osvajačica Grend slem titula, Kim Klajsters, najavila je povratak profesionalnom tenisu putem društvenih mreža. AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 11.09.2019. 22:21 Komična scena u Njujorku!

Sportistkinju je ponela dobra atmosfera, pa se prepustila čarima noćnog kupanja.

PROČITAJTE JOŠ:

Jelena u svojoj karijeri nije osvojila nijedan Grend slem turnir u singlu, ali je poznata kao jedna od najkonstantijih igračica, pošto je među najboljih 10 na svetu bila neprestano više od četiri godine. Od teniskih turnira je tokom karijere zaradila nešto više od 19 miliona dolara. 

BONUS VIDEO:

Švajcarska koza za ALO! prognozirala ishod meča Jang Bojs - Crvena zvezda

 

 

Komentari (2)

Dragan

13.09.2019 13:17

JJ je i dalje vrhunski privlacna!

Perivoj

13.09.2019 15:19

@Dragan - Xaxa, minuse ti lupaju oni sto se pale na Nadala...