Jelena Janković i Kim Klajsters
youtube/Tennis Religion II
Kim Klajsters

AP Photo/Kirsty Wigglesworth, Fi

Kim Klajsters, Foto: AP Photo/Kirsty Wigglesworth, Fi

Šestostruka osvajačica Grend slem titula, Kim Klajsters, najavila je povratak profesionalnom tenisu putem društvenih mreža.

Niko ga nije hteo, ni Federer ni Rafa, a onda ga je Nole uzeo po svoje! Posle treninga Srbin mu je ostavio emotivnu poruku! (VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 11.09.2019. 22:21 Komična scena u Njujorku! Novak Đoković, Foto: printscreen Najbolji teniser sveta, Novak Đoković je zbog povrede morao da preda meč Švajcarcu, Stenu Vavrinki, odnosno titulu osvojenu prošle godine. Iako je trpeo bol još od finala Sinsinatija, Nole ipak nije mogao da izdrži, ali shodno tome lepo se proveo u Njujorku i pojavio se u jednoj američkoj emisiji.

Za neupućene, reč je o jednoj od najvećih igračica u istoriji, a tačno se zna i kad će se naći na terenima!

PROČITAJTE JOŠ:

Belgijska teniserka se profesionalno takmičila u periodu od 1997. do 2012. godine, a ovo joj je drugi povratak na terene pošto je otišla u penziju 2007. godine sa 23 godine, zbog udaje i trudnoće. Vratila se posle dve godine i osvojila US Open kao neplasirana teniserka, a to joj je bio tek treći turnir po povratku.

"Još volim tenis!", pozitivna je Belgijanka, "Ljubav prema sportu je još tu, ali je pitanje da li sam i dalje sposobna da se podignem na nivo koji bih želela. Ne osećam se kao da nešto hoću da dokažem, ali želim da se izazovem i da ponovo budem jaka. Ovo je moj maraton, pa hajde da probam kako ide."

Ona je 2011. godine postala prva majka sa broj jedan na WTA listi, u istoriji tenisa!

Sada se posle osam godina ponovo vraća na terene, a gledaćemo je u novoj sezoni!

BONUS VIDEO

Greg Popovič poručio Đorđeviću: "Vi ste gomila gubitnika!"