Mateo Beretini i Melisa Sata
Foto: Profimedia/Profimedia

 

Mateo Beretini i Melisa Sata baš umeju da se prepuste uživanju. Ni pogledi radoznalih posetilaca ih ne ometaju...

Mateo Beretini i Melisa Sata

Profimedia

 

Italijanski teniser i njegova devojka TV voditeljka, bivša supruga fudbalera Kevina Prinsa Boatinga, uživaju na odmoru u rajskom letovalištu Kosta Smeralda na Sardiniji. Na plaži su se pojavili u društvu Renca Rosa, vlasnika brenda „Dizel“, i njegove supruge Arijane Alesi.

Mateo Beretini i Melisa Sata

Profimedia

 

Buran ljubavni život

Lepa Melisa je poznata po burnom ljubavnom životu. Iza sebe ima brak s fudbalerom Kevinom Prinsom Boatengom, s kojim ima sina. Ranije je bila u vezi s italijanskom legendom Kristijanom Vijerijem, bila je verena za biznismena Đanluku Vakija, a pisalo se da se zbog noći provedene s njom u hotelskoj sobi pokojni NBA as Kobi Brajant umalo nije razveo od supruge Vanese.

U jednom trenutku brčkanja na prepunoj plaži Mateo je dohvatio deset godina stariju partnerku i podigao je na ramena, da bi ona zavapila, naravno uz osmeh:

„Pusti me ili ću vrištati!“.

Melisa Sata

AP/Alberto Pezzali

 

Lepa Italijanka, čije je zgodno telo „sevalo“ iz minijaturnog bikinija, nedavno je na Vimbldonu bodrila Beretinija (ispao u četvrtom kolu od Alkaraza), a onda su odlučili da se opuste na luksuznoj destinaciji. Na Kosta Smeraldi jedno noćenje u hotelu na vrhuncu sezone košta dve do tri hiljade dolara!

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading