FEDERER UPLETEN U SKANDAL Poznata banka doživela kolaps, a Rodžeru dali silne pare
Tanjug/Ap

Švajcarska banka "Kredit Svis" (Credit Suisse) doživela je krah i moraće da pozajmi čak 54 milijarde dolara od Centralne banke Švajcarske kako bi opastala.

U celu priču je na indirektan način "upleten" i slavni teniser Rodžer Federer.

Tokom prethodnih godina "Kredit Svis" je sklapao brojne sponzorske ugovore sa znamenitim ličnostima i upravo je Rodžer Federer najveće ime u njihovom portfoliju.

ISPLIVALA FOTKA O KOJOJ PRIČA BELI SPORT Prošlo je 15 godina, a navijači i dalje vole da se prisete velikog rivalstva Rafe i Rodžera (FOTO)

"Kredit Svis" i Rodžer Federer sarađuju još od 2009. godine i postavlja se pitanje da li će krah banke imati i negativan uticaj na imidž slavog tenisera? O ovoj temi se već danima priča i u Švajcarskoj tako da novinski naslovi nisu zaobišli ni nekada najboljeg tenisera sveta.

- Naravno da takvi naslovi nisu dobri za nekoga ko je na neki način povezan sa bankom i ima sportski spontorski ugovor - rekao je marketinški stručnjak iz Švajcarske Kristijan Lang za tamošnji tabloid "Blik".

Švajcarski stručnjak veruje da Rodžer Federer neće osetiti negativne posledice kraha banke zbog toga što je popularan i u Švajcarskoj, i u svetu, pa ni "negativne vesti" u medijima ne mogu da pokvare imidž. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading