KAKVA SRAMOTA, POKRENULI PRIČU O NOVAKOVOM "DOPINGU" Jedan detalj iz finala Pariza, izazvao lavinu na društvenim mrežama (VIDEO)
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Lako "zapaljivi" teniski navijači, na čelu sa novinarom Benom Rotenbergom, bacili su veo sumnje na Đokovićevo poštenje zbog dešavanja u pariskoj dvorani Bersi.

Na Tviteru se povela rasprava o tome šta Đoković pije tokom tajm-autova, a sâm srpski teniser je u šali nekoliko puta na konferencijama govorio o "čarobnom napitku". 

DANAC JE ZVEZDA U USPONU Rune istakao šta je presudilo u pobedi nad Novakom

Na snimku tokom meča protiv Stefanosa Cicipasa vidi se kako Novakov tim, odnosno Ulises Badio, mućka flašicu sa pićem i dodaje skupljačici loptica da odnese srpskom teniseru.

 

 

Nekima je bio problematičan način na koji je to Argentinac radio, "kao da se krije", a Robiju Kenigu, bivšem južnoafričkom teniseru, jasno je o čemu se radilo.

-Ne momgu da verujem da se o ovome uopšte diskutuje. Elitni sportisti u svakom sportu, ali posebno onim individualnim, ne žele da njihovi rivali znaju njihove 'poslovne tajne'. To su osnove takmičenja. Da li ste ikada videli trening program Pjera Paganinija za Rodžera Federera? Nema šanse - napisao je Kenig i zatvorio ovu temu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading