NOVAKU ZABRANJENO, A NADAL MOŽDA ODUSTANE Amerikanci brinu zbog Rafe pred US Open, može li to da pomogne Đokoviću?
AP/Christophe Ena

Novaku Đokoviću ne daju da uđe u Ameriku, a sada bi i Rafael Nadal mogao da propusti US open! Posle vesti o povlačenju sa turnira u Montrealu organizatori poslednjeg grend slema sezone su zabrinuti.

Španac je zbog povrede odlučio da se povuče sa takmičenja u Kanadi, britanski mediji prenose da bi mogao da propusti i turnir u Njujorku koji počinje 29. avgusta. Vremena za oporavak je sve manje. 

-Postoji velika zabrinutost oko Rafinog učešća na US openu. Mogao bi da se povuče ponovo. Prijavio je učešće na Mastersu u Sinsinatiju, ukoliko ne bude igrao tamo šanse za Njujork se drastično smanjuju - piše britanski "Ekspres".

NOVAKU ZABRANJENO, A NADAL MOŽDA ODUSTANE Amerikanci brinu zbog Rafe pred US Open, može li to da pomogne Đokoviću?

EPA-EFE/MOHAMMED BADRA

 

 

ŽELIM U KREVET Kirjos morao da igra dva meča u jednom danu

Možda bi sve ovo moglo pozitivno da utiče na slučaj sa Novakom Đokovićem. Poznato je da zbog odluke da se ne vakciniše ne može da uđe u državu, ali bi turnir mnogo izgubio, jer kompletna "velika trojka" ne bi učestvovala na njemu. Moglo bi da se desi da ne budu tu ni Novak ni Rafa, Rodžera nema već neko vreme. Vraća se Danil Medvedev, mada je jasno da publiku najviše zanima "velika trojka".

Mnogi teniseri su se već oglasili, čak su i političari stali na stranu Srbina. Ko zna, možda baš ove spekulacije sa Nadalom nateraju američke vlasti da razmotre Novakov slučaj i da ga puste da igra. A znamo da se Srbin već uveliko sprema. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading