"RAT" ZBOG SRAMOTNIH KOMENTARA Jelena Đoković vatreno brani Novaka, još jednom žesto odbrusila pokvarenim Amerima
EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Jelena je već jednom reagovala zob komentara magazina "Reket", a sada je nastavljen sukob.

Odgovoreno joj je da bi "voleli da njen muž igra u Njujorku", ali i da će isto tako "odlučiti da poštuje pravila", na šta je Jelena Đoković dodala da je njegova "prijava" za turnir automatska i upitala koja je logika njihove poruke Novaku?

- Trenutno, Đoković je automatski prijavljen za Sinsinati i US Open - da li će se povući sada pošto zna da ne ispunjava pravila ili će opet čekati poslednji čas kao za Montreal? Ili možda tek kada bude obavljen žreb, kao u Indijan Velsu? Ne pokušavamo da ti pokvarimo petak veče, ali kada si već pitala, bilo bi sjajno da ga ubediš da pokaže stav i odustane od tih turnira kako čitav svet ne bi pričao o njemu i tome što se nije vakcinisao u narednim nedeljama - napisali su iz američkog magazina u poruci Jeleni Đoković i nisu dugo čekali na odgovor.

OPASNO SU JE NALJUTILI Jelena Đoković rešila da reaguje posle sramne objave, udarila na Amere i Noletovog najvećeg hejtera

Jelena je napisala da je Đoković "najvažniji stav" da bude teniski šampion i potom je dodala...

- Pošto ste vi teniski magazin - možda da se fokusirate na tenis u narednim nedeljama? Zauzmite stav, budite ono što treba da budete. Teniski magazin koji piše o tenisu! - oduvala je Jelena magazin čiji je urednik Ben Rotenberg.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading