OPASNO SU JE NALJUTILI Jelena Đoković rešila da reaguje posle sramne objave, udarila na Amere i Noletovog najvećeg hejtera
EPA

Đoković je obelodanio da se povlači sa turnira u Montrealu kako se njegovo ime ne bi našlo na žrebu za takmičenje na kojem neće moći da učestvuje. 

Na vest Asošiejted Presa o tom Đokovićevom potezu, oglasio se i zvanični profil teniskog magazina "Reket". Oni su na svom Tviter profilu imali poruku koja je mnogima zasmetala.

NAJVEĆE NOVAKOVE POBEDE PROTIV FEDERERA Rodžera će ovi porazi proganjati celog života

- Ne znam zašto ovaj tip nastavlja da se prijavljuje za turnire nadajući se da će promeniti pravila samo za njega - stajalo je u objavi, a tu objavu je prokomentarisala i Jelena Đoković.

 

 

- Da li je ovo stvarni, međunarodni teniski magazin? Vau", napisala je supruga Novaka Đokovića na svom Tviter profilu, postavivši gorepomenuto pitanje ATP turu i Nikoli Arcaniju, PR-u stručnjaku ATP-a.

Inače, zanimljivo je i da je glavni urednik "Reket" magazina Ben Rotenberg, američki novinar dobro poznat široj javnosti kao neko ko uvek ima negativne komentare na račun Novaka Đokovića. 

Zato je Jelena i reagovala...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Nada

05.08.2022 10:24

Postovana gospodjo Jelena kad budete ti i tvoja porodica potrosili sve Novakove pare sta cete onda. Znate draga gospodjo on ih zaradjuje na turnirima. A dok bude slusao Vase pametovanje sta ne sme a sta sme da radi proci ce njegovo vreme za tenis i sve sto je postigao bice zaboravljeno

Djole

05.08.2022 13:52

@Nada - Gospodjo Nado, da ste Vi slucajno supruga Novaka Djokovica, sigurno ne bi ovaku glupost napisali! Pustite druge da zive svoj zivot, kako njima odgovara, a vi organizujte svoj!

Nino

05.08.2022 13:39

Gospoja lupeta kao i obicno. Zasto se njoj uopste daje prostora u medijima. Nista u zivotu nije uradila osim sto se bogato udala (na prevaru, sa stomakom).