ROLAN GAROS DESETI DAN Sjajni Zverev srušio Alkaraza
Tanjug/Ap/EPA

20.15 - Zverev će u polufinalu igrati protiv pobednika meča Novak Đoković - Rafael Nadal.

20.10 - Aleksander Zverev je prvi polufinalista Rolan Garosa, pošto je sa 3:1 u setovima pobedio Karlosa Alkaraza. 

19.45 - Oglasio se Novak pred meč sa Rafom.

-  Nema tajni među nama, on zna moju igru dobro, ja njegovu takođe. Igrali smo ovde neke epske mečeve tokom godina, prošle sezone četiri seta u četiri sata, uvek je velika fizička bitka protiv njega. Neka bolji igrač pobedi - poručio je Novak za zvaničan sajt Rolan Garosa.

19.00 - Alkaraz uspeva da smanji na 2:1 u setovima. Imao je Zverev u devetom gemu brejk loptu i šansu da u narednom gemu servira za pobedu, ali se Španac izvukao i uspeo da dobije set na neverovatan način.

18.31 - Nove optužbe iz tabora Rafe Nadala, o čemu je reč pogledajte OVDE.

18.17 - Zverev dobija i drugi set istovetnim rezulatom - 6:4. Može li Alkaraz do velikog preokreta?

18.10 - Vreme je za 59. epizodu velikog rivalstva:

 

 

17.53 - Nole se sprema za Rafu i veliki meč:

17.43 - Iga Švjontek je dobila tortu za rođendan:

 

 

17.32 - Aleksander Zverev je dobio prvi set protiv Karlosa Alkaraza - 6:4.

 

 

17.20 - Nadal je trenirao, a jedan navijač mu je dobacio:

- Rafa, znam da možeš, moraš da pobediš - poručio je svom idolu.

16.55 - I Nadal se sprema za duel sa Novakom:

16.45 - Vreme je za veliki meč:

16.33 - Koko Gof je pobedila Sloun Stivens u dva seta, pa sada na teren ,,Filip Šatrije" izlaze Aleksander Zverev i Karlos Alkaraz.

Pobednik tog meča igraće u polufinalu sa boljim iz duela Novak Đoković - Rafael Nadal.

16.01 - Iga Švjontek će svim srcem biti uz Rafaela Nadala na meču protiv Novaka Đokovića. 

- Svi znaju da sam veliki navijač Rafaela Nadala i naravno da želim da pobedi Đokovića. Volela bih da mogu da pratim meč uživo, ali s obzirom na to da igram u sredu, pratiću dešavanja samo preko televizije - rekla je Iga Švojntek.

15.23 - Zverev se zagreva za svoj meč:

 

 

15.03 - Zanimljiv ugao pre meč Novaka i Nadala, o čemu je reč pogledajte OVDE.

14.35 - Martina Trevisan iz Italije je prva polufinalistkinja Rolan Garosa. 

Ona je posle tri neizvesna seta savladala Kanađanku Lejlu Fernandes rezultatom 2:1 (6:2, 6:7, 6:3). U borbi za finale igraće protiv bolje između okršaja Kori Gof i Sloun Stivens koje sledeće izlaze na stadion "Filip Šatrije".

13.46 - Kako se bliži spektakl Novaka i Nadala, tako se sve više ljudi iz sveta tenisa oglašava. Još jedan u nizu je i Džon Mekinro, legendarni američki teniser, koji je prokomentarisao situaciju oko Đokovića i to zviždanje publike upućeno Srbinu. Šta je izjavio možete videti OVDE. 

13.24 - Oglasio se i mladi danski igrač Holger Rune, nova zvezda tenisa, koji je juče priredio senzaciju izbacivši Stefanosa Cicipasa u osmini finala. 

-Velika pobeda protiv top igrača, koji je uvek bio inspiracija za mene.

12.54 - Italijanka Trevizan dobija prvi set protiv Kanađanke Fernandez sa 6:1. To je prvi meč dana na glavnom terenu "Filip Šatrije".

12.06 - Juče je Marin Čilić priredio veliku senzaciju izbacivši Danila Medvedeva sa rutinskih 3:0 u setovima. Tako je pomogao Novaku i omogućio mu da ostane na poziciji broj jedan. Šta je sve potrebno da se poklopi da bi Đoković i dalje ostao prvi, možete videti OVDE. 

11.41 - Zanimljivo kviz pitanje postavljeno je Novaku. Naime, on je morao da pogodi jednog šampiona Rolan Garosa u proteklih 10 godina. Pogodio je da je u pitanju baš on, ali doduše ne iz prvog puta. Pogledajte kako je izgledala ta smešna situacija. 

10.51 - Oglasio se i Novakov trener Goran Ivanišević. Dao je novinarima zanimljivu izjavu, ali i otkrio šta je važno da bi Đoković pobedio u meču.O čemu je reč pogledajte OVDE.

10.09 - Francuski teniser Rišar Gaske dao je zanimljiv komentar pred meč Novaka i Rafe: 

-Oni su sigurno dvojica najboljih u istoriji za mene, zajedno sa Rodžerom Federerom. Neverovatno je videti ih i dalje kako igraju na ovom nivou, sa 35 i 36. godina, kao da ne žele da prestanu da igraju. Nadal je 13 puta osvajao Rolan Garos, isto je i za Novaka koji ima mnogo grend slem titula. Čudesno je imati takvu eru u tenisu i treba uživati u svemu jer uskoro može da dođe kraj - rekao je Gaske.

09.43 - Uzbudljivo je bilo i prethodnog dana. Viđena su dva velika iznenađenja u muškom singlu. Šta se sve dešavalo, više o tome pogledajte OVDE.

09.31 - Zanimljivo će biti na centralnom terenu "Filip Šatrije". Program počinje od 12h, a prvo će se igrati dva ženska singla, Trevizan-Fernandez, potom američki okršaj Gof-Stivens, a onda dva spektakla u muškoj konkurenciji Zverev-Alakaraz, pa od 20.45 Đoković-Nadal! 

09.19 - Legendarni teniski stručnjak i trener Patrik Muratoglu, govorio je o ponašanju francuske publike koja je u nekoliko navrata zviždala Novaku Đokoviću. O tome šta je imao da kaže, možete videti OVDE. 

09.05 - Ovaj dan u Parizu bez sumnje će obeležiti pravi spektakl između Novaka Đokovića i Rafaela Nadala! Njihov četvrtfinalni duel igra se u večernjem terminu na Centralnom stadionu "Filip Šatrije" od 20.45. Najavu tog istorijskog meča možete pročitati OVDE.

09.00 - Dobar dan i dobrodošli na naš blog posvećen Rolan Garosu. Danas nas očekuju mečevi četvrtfinala i u muškoj i u ženskoj konkurenciji u okviru desetog takmičarskog dana! 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading