AKO NEKO RAZUME NOVAKA, TO JE ONDA ON Đoković to stalno radi, njega zvižduci publike "raspale"
Tanjug/Ap

Đoković je u dosadašnjem delu karijere često bio "na udaru publike", odnosno teniser za koga navija manjina na tribinama velikih turnira.

Novak je više puta u karijeri isticao da ne voli takve situacije, da bi, normalno, voleo da on bude miljenik navijača, ali isto tako govorio je i da zna kako da negativnu energiju pretvori u energiju koja ga "raspali". 

To je istakao i Mekinro.

-On to radi bolje od bilo koga - rekao je Mekinro.

-Na mene su zvižduci nekada uticali više negativno nego pozitivno. Sigurno da je bilo trenutaka kada me je to podstaklo, ali Novak to stalno radi, njega to ‘raspali‘. Izuzetan je igrač i osoba - kazao je Mekinro, a prenosi Eurosport. 

IVANIŠEVIĆ ZNA RECEPT ZA POBEDU Volim kad je publika protiv Novaka, tad se naljuti i počne da grize

AKO NEKO RAZUME NOVAKA, TO JE ONDA ON Đoković to stalno radi, njega zvižduci publike

EPA/ LUKAS COCH

 

Mekinro može da govori iz iskustva, pošto je osvojio sedam Grend slem titula uprkos svom manje nego toplom odnosu sa navijačima kao rezultat njegovih ispada i reakcija.

-Želi da bude poštovan na istom nivou (kao Nadal i Federer), i to ga podstiče, ali u istu ruku je nepravedno - dodao je on.

-Novak zaslužuje da bude - i jeste - poštovan. Mislim da će im se na kraju dana više dopasti nakon što prestane da igra, što je na kraju bio slučaj i sa mnom, pretpostavljam.

-Ali u to vreme, to je frustrirajuće. Neki od toga ponekad mogu biti i sami krivi, ali mislim da dosta toga nije - zaključio je Mekinro.

Meč Novaka Đokovića i Rafaela Nadala igra se u utorak u 20.45, u četvrtfinalu Rolan Garosa. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading