AMERIKANAC RAZOTKRIO AUSTRALIJANCE Novak Đoković je bio žrtva političke igre!
AP/Andy Brownbill

Deportacija Novaka Đokovića iz Australije i dalje je tema broj jedan u teniskim krugovima.

Gotovo pred svaki turnir se povede polemika oko svega što se dogodilo na najmanjem kontintentu, pa je to bio slučaj i pred pred masters u Indijan Velsu.

Novak nije mogao da putuje u Sjedinjene Američke Države, jer nije primio vakcinu protiv virusa korona, pa je propustio Indijan Vels i Majami.

DA LI JE NADAL STVARNO POVREĐEN ILI JE U PITANJU PRLJAVA IGRA? Zbog ovoga svi napadaju Đokovića, a Španac se krije iza dopinga?

Legendarni američki teniser Džim Kurijer ističe kako je Đoković imao pravo da sačeka do poslednjeg trenutka da se povuče sa turnira u Indijan Velsu, ali je mogao da dobije pozitivan publicitet da je odustao ranije.

AMERIKANAC RAZOTKRIO AUSTRALIJANCE Novak Đoković je bio žrtva političke igre!

EPA/WARREN TODA

 

Novaku su mnogi zamerili što se nije povukao ranije.

- Novak je bio dosledan. Ne želi da se vakciniše, to je jasno. Poštovaće pravila i takmičiće se gde može - rekao je Kurijer.

IGRALA SA NOVAKOM DUBL PA NESTALA Evo šta je pravi razlog zbog kog se srpska teniserka ne pojavljuje na turnirima!

- Da sam na njegovom mestu, ja bih izabrao da se povučem pre početka kvalifikacija. Mogao je da iskoristi dobar publicitet, ali imao je pravo da sačeka do poslednjeg trenutka. Mislim da se nadao da će doći do promene pravila i da će mu biti dozvoljeno da se takmiči. Želeo je sebi da ostavi tu šansu i to je po pravilima - objasnio je Amerikanac.

Kurijer se osvrnuo na deportaciju Novaka iz Australije pošto je ministar za imigracije Aleks Houk zaključio da podstiče antivakserski sentiment.

- Ono što se dogodilo u Australiji je politički potez ljudi koji su želeli publicitet. Nije trebalo ni da ide tamo. Nastao je haos - rekao je Kurijer.

Podsećamo, Đoković će se na teren vratiti na mastersu u Monte Karlu koji počinje 10. aprila.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading