NOVAK POTPUNO ŠOKIRAO IZBOROM! Da li je on novi Đokovićev trener?
EPA

Srpski teniser Novak Đoković ostao je bez jednog od glavnih ljudi u svom trenerskom timu. Marjan Vajda nedavno je napustio prvog igrača sveta i od tada se postavlja pitanje ko bi mogao da ga nasledi.

U poslednje vreme sve su glasnije spekulacije da bi nekadašnji trener Serene Vilijams, Patrik Muratoglu, mogao da nasledi Slovaka i postane čovek koji će se brinuti o karijeri srpskog asa.

Muratoglu je u poslednje vreme često hvalio Novaka, stao na njegovu stranu tokom situacije u Australiji, nakon toga ponovo pohvalno pričao o njemu u intervjuu za "Bi-Bi-Si"...

NOVAK POTPUNO ŠOKIRAO IZBOROM! Da li je on novi Đokovićev trener?

EPA/ PETER KLAUNZER

 

- Kladim se na Novaka Đokovića iako je Rafael Nadal trenutno lider sa 21 grend slemom. Nole je mlađi i od Španca i od Rodžera Federera. Osvajao je više grend slemova godišnje u poslednje vreme. Može da igra na najvišem nivou još tri-četiri godine jer je i dalje motivisan i u odličnoj fizičkoj formi. Ima sve predispozicije da osvoji 25 do 30 grend slemova - smatra Muratoglu.

Čak je komentarisao i raskid saradnje sa Vajdom.

- Vajda odlično poznaje Novaka i uvek je besprekorno radio sa njim u ključnim trenucima, kada je Srbin trebalo da napravi nešto veliko. Iznenađen sam. Nadam se da Đoković ima veoma jasne ideje o svojoj budućnosti, jer u suprotnom to može da poremeti moje prognoze o najviše grend slemova - kaže Muratoglu.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading