ŽAO MI JE ŠTO SE DANIL TAKO PONAŠAO! Novak prokomentarisao reakciju Medvedeva!
Tanjug/Ap

Prvi teniser sveta Novak Đoković nako pobede nad Lorencom Musetijem u Dubaiju, osvrnuo se na ovogodišnji u Australijan Open na kom nije učestvavo iz dobro poznatih razloga.

Rekao je da je pričao sa Danilom Medvedevim posle njegovog poraza u finalu Australijan opena.

- Osetio sam se tužno, pričali smo posle meča. Žao mi je što je ispoljio takve emocije, unutrašnje dete je to koje nas gura i zbog kojeg igramo tenis. U mom u i njegovom slučaju, ljudi uzimaju reket zato što sanjaju i imaju strast prema ovom sportu. Očigledno, kada izgubite nakon što vodite sa 2:0 u finalu je teško progutati. Razumem kako se osećao. Imao sam mnogo mečeva gde je publika navijala za mene i gde nije. Nekada se nadate da će biti drugačije, želim mu sve najbolje, on je neko ko je mentalno snažan, uskoro će biti prvi na svetu. Bilo mi je žao što je komentarisao to na način na koji je komentarisao, ali ga razumem.

USIJALE SE DRUŠTVENE MREŽE! Novak nema dilemu, poslao jasnu poruku! (FOTO)

Istakao je da nije uživao dok gleda turnir, ali da je Rafael Nadal dokazao da je sjajan fajter.

- Morao sam da napustim Australiju bez da nastupim na grend slemu. Nisam uživao u činjenici da gledam turnir, znajući da mene nema tamo, ali moji ukućani su gledali, žena, deca... Morao sam da ispratim. Čestitike Rafi, sjajan je fajter. Definitivno je to jedna od najvećih pobeda u njegovom životu, pogotovo posle povratka posle povrede. Osvojio je Grend slem, ne želim ništa da oduzmem od njegove pobede, mnogo respekta. Naravno, nije bilo prijatno kako sam napustio zemlju.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading