NOVAKU STIGAO ODGOVOR! Medvedev čuo šta je Đoković rekao, pa mu poručio ovo! Mnoge su iznenadile njegove reči!
Tanjug/Ap

Ruski teniser Danil Medvedev uskoro započinje svoj pohod ka titulu u Meksiku gde ga čeka paklena konkurencija. Prvi meč drugi reket sveta igra u 1.00 posle ponoći protiv kontroverznog Benoa Pera.

SVI SU ZANEMELI ZBOG NOVAKA! Đoković je tokom meča izgovorio JEDNU REČENICU zbog koje su se svi skamenili!

Medvedev bi eventualnom titulom u Akapulku mogao da dođe do prvog mesta na ATP listi. Nedavno je Novak Đoković komentarisao nastup Rusa na Australijan openu sledećim rečima.

- Osetio sam se tužno, pričali smo posle meča. Žao mi je što je ispoljio takve emocije, unutrašnje dete je to koje nas gura i zbog kojeg igramo tenis. U mom u i njegovom slučaju, ljudi uzimaju reket zato što sanjaju i imaju strast prema ovom sportu. Očigledno, kada izgubite nakon što vodite sa 2:0 u finalu je teško progutati. Razumem kako se osećao. Imao sam mnogo mečeva gde je publika navijala za mene i gde nije. Nekada se nadate da će biti drugačije, želim mu sve najbolje, on je neko ko je mentalno snažan, uskoro će biti prvi na svetu. Bilo mi je žao što je komentarisao to na način na koji je komentarisao, ali ga razumem - rekao je Đoković o Medvedevu.

NOVAKU STIGAO ODGOVOR! Medvedev čuo šta je Đoković rekao, pa mu poručio ovo! Mnoge su iznenadile njegove reči!

Tanjug/Ap

 

Brzo je stigao odgovor Rusa koji ne vidi sebe kao lidera.

- Ne osećam se kao lider bilo čega. Ali biti prvi koji će srušiti tradiciju, svakako je dobra stvar za biografiju. Samo želim da nastavim da igram dobar tenis - rekao je Medvedev i dodao:

- Nikad ne znamo šta da očekujemo u tenisu. Možda će se to dogoditi za pet godina, možda za dve, možda u narednim nedeljama. U prethodnih 18 godina samo su njih četvorica bili prvi. U jednom momentu desiće se da ne budu. Svako od nas bi voleo da on bude taj i da na tom mestu ostane što je duže moguće.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading